19

Анонимен

преди 6 години

СВЕТОВНИТЕ УЧЕНИ ОТДАВНА ВЕЧЕ ЧАКАТ КАТАСТРОФАЛНОТО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ В КАЛИФОРНИЯВРЕМЕ МУ Е, ЦИКЪЛЪТ ИЗТИЧА.

18

Анонимен

преди 6 години

Кво ни занимавате с тия пияници, не ме интересуват техните бури.

17

Анонимен

преди 6 години

Един нормален коментар няма, толкова ли е зле психиатричната грижа в България?

16

Анонимен

преди 6 години

Поддръжниците на САЩ забравят кои създадоха тази държава. Как се освободиха от местното население и си докараха друго от Африка. Паралелно с него и богатствата му. И продължават да ограбват там където им е армията и им минават номерата. И като имат пари могат да си внесат свестни хора с мозък да им вършат работата.

15

Jivanov warning

преди 6 години

Проучвани древни нападения преди Юстиниановата black dead показват че тези нашественици предхождат с десетки години други много жестоки ползващи мощни черни обсебващи оръжия..Има ги нарисувани и на картини от пандемията от 1345- 1357 година когато са убили над 100 000 000 ..Тогава пак са се пренасяли с обсебващи балони обсебили кораби..балоните им обезпечавали оцеляване в нашия охраняван регион..

14

Има нашествие

преди 6 години

Последните 12 години извънземни обсебили US batle ships са пренесли в Европа няколко хиляди торнадо зародиша ..Виждаме младежи почиващи като торнадо често в Истамбул СОзопол и другаде..Извънземни нашественици проникнаха в черно море с два американски военни кораба след широко рекламиран тер акт в Волгоград уж да ни пазят от Сочи или вижте от какво.СЛед навлизане на нашествениците в Украйна окупираха я цялата с масови манипулации. Търсят техни древни оръжейни комплекси с полуспящи екипажи

13

Това

преди 6 години

ХАРП действа

12

JJivanv Geolog

преди 6 години

Ураганите са специално внесени за почистване на Северна Америка и тихия океан от излишни проблеми.Европа и Азия с е почистват благодарение на специално изградения Алпо ХИмалайски масив.

11

чистят москва

преди 6 години

опит за почистване на МОсква от остър електромагнитен смог..Градът е изграден върху мощни защитни наслаги..до 2003 година там бе чисто и спокойно..Излизате сутрин с вратовръзка и чиста риза вечер се прибирате чист. В метрото нямаше камери ,скенери и друга сатанинска техника..Хората усмихнати спокойни приветливи..

10

Неутрален

преди 6 години

Путин да забрани с указ ураганите. Веднага!

9

аааа

преди 6 години

Тоя ураган най-вероятно е разкрасил малко тая страна от третия свят.

8

До анонимен 6

преди 6 години

Сащ са с 200 г история и за това сега водят воини навсякаде защото вече нямат нищо .А РУСИЯ с1000 г история да успели да запазят нмоооооггггооо затова и след 1000г РУСИЯ ще я има а сащ никои мяма даже да ги помни

7

пенко

преди 6 години

Преди броени дни - два американски щата бяха в същото положение-бури и наводнения и 50гр. в Лас Вегас , а скоро ще настъпи и сезонът на ураганите . Какво ли изпитвате за пияниците в САЩ ,Япония/земетръс/,Англия /наводнения през зимата/,Австралия/ пожари/,Португалия, Испания, Гърция...горят всяка година!!! г-н "не ме е грижа" на никого не му "пука" за какво те е грижа ,защото ти ,лично, не можеш да помогнеш на никого ... но и обратното!!!

6

Анонимен

преди 6 години

нямаше ли кой да обясни на тези в Бургас на летището руснаци че полетите се задържат от лошото време над москва и санкт петербург вместо да плюат по телевизията ..

5

Анонимен

преди 6 години

Не ме е грижа за алкохолната държава. Всеки път като видя новина за тези несретници и ми става смешно.

4

Евала на Русия

преди 6 години

Има технологии за земетресения, за спирне на градушки, както и за предизвикване на суша. Вече в целите западни щати е такава суша, че от житницата на страната вече внасят зърно. А пък Русия стана произодител на зърно номер едно в света. Как стана това?

3

евалла на САЩ

преди 6 години

Имат технологии ,които да предизвикат природни бедствия като проливни дъждове ,земетресения и др. навсякъде по света ! Тези дъждове не само спряха полетите в Москва ,но и унищожиха посевите в Москва и около Москва ! Икономическите загуби на руските алкохолици-агресори са огромни ! СЛАВА НА САЩ !

2

Анонимен

преди 6 години

Ураган над Москва, явно ще изригне вулкана в Йелостоун в отговор.Нещо много време се задържа сащ. Над 200 години, време е.

1

Модерен джендър бой

преди 6 години

Дори времето притиска руските хора, забавили развитието си векове назад, да дадат права и да спрат дискриминацията над милите и беззащитни хомосексуални събратя... Дано по-скоро цветна дъга да се появи над Русия....Целувки