10

Анонимен

преди 6 години

Грипена е чисто нов и модерен самолет способен да носи множество различни видове ракети и бомби. Изключително евтин за поддръжка. Естествено че МиГ-35 е най-добрия вариант но в сегашната ситуация няма да ни се позволи да го купиме. Евентуално след време може да имаме това щастие след като се разпадне ненужната организация НАТО. На хората им писна да слугуват на световния терорист САЩ, а и вече започнаха да се страхуват че покрай американците могат да го отнесат и те.

9

Анонимен

преди 6 години

Каракачанката е твърд лобист за Грипен. Така искат началниците от Москва, така ще действа бившия комсомолски шеф, ДС доносник и по недоразумение днес военен министър. Както твърди рускоезичната мълва, Грипена е най-добре откриваем от радарите на С300 и С400, което автоматично го прави номер едно в предпочитанията на българските предатели русофили. Това че един ден българските пилоти и самолети първи ще станат жертва на руските агресори буди само радост в душите на русофилите.

8

Анонимен

преди 6 години

всички ще плащаме, а аз да снимката ще компенсирам с партийните..

7

Анонимен

преди 6 години

Нищо руско не става за работа. Затова от 10 години не могат да измислят самолет 5-то поколение.Затова и гражданските им самолети са Еърбъс и Боинг- само така ще имат добри самолети... но пияните пилоти пак прецакват всичко.

6

пилот

преди 6 години

вземете нови аероплани, а не стари бракми.

5

Анонимен

преди 6 години

аз като гледам Юрофайтъра е доста по-нов. Тия F16 и Gripen са от миналия век самолети.По-добре да преговаряме с Руснаците за Миг35 май.

4

Българин националист

преди 6 години

Цвъ-Цвъ, Мистър Бийн, Селянина с мокета на главата, Къдравата Сю и другите *** открито лобират за вторичните суровини Ф-16 защото искат да лапнат едни тлъсти пачки. На кой му пука че България ще плати 1,5 милиарда за негоден ***. За изгнили американски отпадъци дето са купени преди време от Португалия като 3та ръка. При нас реално стават 4та. С изчерпан ресурс на двигателите, немодернизирани, неспособни да носят въоръжение освен един тип ракети на цена от близо 100 милиона за самолет

3

Гатер

преди 6 години

Малееееее....Децата ми ще плащат.За това ли ги създадох, да ПЛАЩАТ?

2

комисионните

преди 6 години

Плащаме, пардон, взимаме комисионни за новите изтребителите поне 8 години, може и 12 дори, ухили се Каракачаков.

1

Анонимен

преди 6 години

Не знам как ще ги плащаме, като отскоро ще трябва да плащаме и 16 млрд. дълг който ГЕРБ и Опитомените патриоти теглиха при кабинета Боко 2!А между другото глагола "плащаме" не е използван в правилното лице: не чакайте Каракачанов да ги плаща, по-скоро ще плаща народа, така че глагола трябва да бъде "плащате"