5

Анонимен

преди 6 години

До :) :) Забивал ми се е кърлеж преди 3 години и то през Август! Беше яка жега към 33Ц. Извадиха ми го в болницата и пих докси около седмица. Не мисля че са пасивни.

4

Анонимен

преди 6 години

Как може в 21 век да не се обработват зелените площи. Навсякъде в ЕС хората се търкалят в полянките и не се притесняват от подобни гадини, но кметовете явно не крадат, а всичко се обработва. Докато хората не търсят отговорност от кметовете си все такива новини ще четем.

3

:) :)

преди 6 години

така е, в жега кърлежа е пасивен, нсчалото на срптември пак ще има пик.А това което пишат за лаймскстс болест е последстеие от ухапвсния през май юни

2

Курти

преди 6 години

Фъндъкова и без това не ходи на работа. Само осчетоводява идеи. Т.Е. много краде.

1

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Кърлежът жега не го плаши! Ще се намести някъде на хладно и влажно докато не си намери жертва! След като се хване за жертвата ще се премести так където са потните жлези и ще се забие! Като го намерите веднага го извадете като го въртите и на джете страни! След това веднага почнете медикаментоза с Доксицилин за минимум 5 дни! Антибиотикът е задължителен за да унищожи Борелията още зародиша за да се предотварати хроничния вариант на Лайм. Желателно е да се направи Ели-спот Тест!!!