18

Анонимен

преди 6 години

То не само русофилите не останаха. И Тъпофилите са на свършване - взеха да им дават добри и действащи лекарства и поизчезнаха вече ;)Много ми е чудно защо в повечето отявлени русофоби забелязвам отявлени признаци на психични отклонения. някой в начален, накой в напреднал статий. наистина ми е чудно. Някой ако знае да казва.

17

Хм

преди 6 години

До АнонименАбе не е лъжлива новина,ама си прав-какво ни интересуват ежедневните пукотевици в САЩ!Хеле пък в Бронкс-за там си е напълно нормално,предвид обитателите.Имам предложение-стрелба с по-малко от 5 убити да не се отразява.Или да се прави месечна сводка-количество,пол,раса и прочее на жертвите и нападателите.

16

Анонимен

преди 6 години

Това не е никаква информация, а жълта новина. Посочвайте си източниците, дами и господа публикуващи :-)

15

Анонимен

преди 6 години

И какво са му виновни колегите на сексуалния маниак, че са го изгонили от работа. Типична случка е стрелбата по хора. Явно това им е тъ.пот.о мислене в Кравария. Същото е на международно ниво, ако не убият някого не могат да живеят спокойно.

14

МОРСКА СОЛ

преди 6 години

Анонимен написа:"В Русия пият най-добрата водка в света, като си мезат с камчатски краби, астрахански чер хайвер, червен хайвер, кета, горбуша, сьомга, дроб от треска"ДА, ТАКА Е, НО САМО ТЕЗИ РУСНАЦИ, КОИТО ИМАТ РОДНИНИ В САЩ ИЛИ ЗАПАДНА ЕВРОПА, КОИТО ДА ИМ ПРАЩАТ ВАЛУТА! ОСТАНАЛИТЕ РАШКИ ПОМПАТ ЛОСИОН, СПИРТ ЗА ГОРЕНЕ И МЕЗВАТ С ВАКСА, НА ФИЛИЙКА КВАС.

13

Анонимен

преди 6 години

Обикновенна ковбойска случка в Кравария. Само си представете болницата Ливан в Бронкс....

12

Анонимен

преди 6 години

До Българин РусофилТи си долен провокатор, страшно ниска проба мърдаща органика! Бих пратил поздрави на *** ти, но ще излязат звездички! Въпросната течност за вана са е пили 70 клошари в Иркутск, а у нас метилов спирт пият всеки ден! В Русия пият най-добрата водка в света, като си мезат с камчатски краби, астрахански чер хайвер, червен хайвер, кета, горбуша, сьомга, дроб от треска. А ти плюскай отпадъците на европейските колбаси, пълни с Е-та, агар, мляни кокали, хомогенизирана свинска кожа!

11

RED ARMY

преди 6 години

Един най-обикновен ден в говедарника и прекрасната демокрация.

10

Анонимен

преди 6 години

До Българин РусофилПроблема не са русофилите,те си отиват един по един!Проблема са тъпофилите като тебе,че вие оставате!

9

Българин Русофил

преди 6 години

Ето, аз например толкова харесвам Путин и руснаците, че съм се заканил в тяхна чест всяка сутрин преди работа да удрям на гладно по 50 гр. лосион за вана! Как мислите, това достатъчно ли е, за да докажа обичта си?

8

Карина

преди 6 години

Ужас! Колко са зле янките само и как хабят куршуми! Това, ако беше се случило в ***(к)инская Русь, доктора щеше да спести куршумите и да раздаде на жертвите си по 100гр. лосион за вана! А, и да им каже "Наздоровя товарищий! За Путину! Ама е гле'йте сега, българите пак не са русофили! Да се чуди човек, как е възможно това!?!

7

Александър Невски

преди 6 години

Нормален ден за американската демокрация.. по-кофтито е,че евроатлантическите "ценности" се пренесоха и в БГ, само че с все повече ромски оттенък.Факт е,че демокрацията в БГ-то повреди мнооо народ! Затова айде да си кажем някои истини. Никога българите НЯМА да бъдат братя на Ивропейците,колкото и да искат. Ония гледат на българите като на хора трета ръка, уважават повече пакистанци,алжирци и т.н. Ми като българите не искат да бъдат братя с руснаците,ще бъдат братя с *** хуманоиди от гетото.

6

Анонимен

преди 6 години

В Русия миналата седмица загинаха 683 човека само от катастрофи...128 са починали от алкохолно препиване...Четете руските сайтове да видите колко е по-зле там.Добре, че нямат и оръжия

5

Анонимен

преди 6 години

От коя религия е?

4

Анонимен

преди 6 години

Атлантически ценности ....

3

Александър Невски

преди 6 години

Путин е виновен! Този псих0пат сигурно е бил комунист, отявлен последовател на Маркс и Енгелс, бивш служител на ДС и после вербуван от ФСБ за собствени цели. Костовистите да отворят всички досиета! Лично Владимир Владимирович е наблюдавал на огромния си видеоекран престъплението на въпросния мужик. "Дългата ръка на Кремъл" ще бъде основна версия на разследващите от FBI след "намесата" на руските спецслужби в избора на Тръмп. А ние ще каним Путин на Шипка?! WTF?! И почему?))

2

Анонимен

преди 6 години

Нормален ден за сащ. Вчера пък пациент гръмна няколко, защото не му дали ред на опашката. Направо виц може да се измисли за американската простотия.

1

Анонимен

преди 6 години

ако беше тук дори и да застреля колегите си няма да го уволнят ,болен е човекът ,невменяем