49

дедо Ташунко

преди 6 години

В момента съдят престъпник от ромски произход в Унгария, отговорен за смъртта на 71 бежанци, които се задушиха в камиона през лятото на 2016-та година. Съобщава се за БЪЛГАРСКИ престъпник. Според мен външно министерство трябва да изиска от унгарския съд да съобщи на света, че съди "български гражданин с ромски произход." Такова уточнение има голямо значение за чистите българи. Морално значение!

48

дедо Ташунко

преди 6 години

Когато в Германия някой извърши престъпление се уточнява - например немски гражданин с турски произход, или немски гражданин - преселник от Русия. Крайно време е нашите дипломатически представителства по света да изискват от медиите на съответната държава уточнение. "Еди кое си престъпление е извършено от български гражданин с ромски произход"...Оставяме си магарето в калта, защото сме помиари. Не бива да се поставят всички българи под общ знаменател и да отговарят за ромските престъпления!

47

Феликс

преди 6 години

Трудно ми е да разбера как това *** може да е българин. Не сме идеални, но българин не може да извърши такава мърсотия.

46

Берлин

преди 6 години

Егати сценария! Страх я било. Какво общо могат да имат украинска про'ститутка и св'одник от Максуда, м? Само един ритник ли?

45

Анонимен

преди 6 години

Германците ще му треснат яка присъда но после ще го пратят в БГ да я излежи.И тука както сами се досещате ще го пуснат след като плати.

44

Ганчо

преди 6 години

Този е за затвора, мръсен ***.

43

Аспарух

преди 6 години

Я стига с тази роболепна коректност.Този не е никакъв Българин,а си е ***.95% от този етнос са като ***,просят,крадат и много бързо се организират(като скакалци) да отиват да биат и да убиват.*** тормоз над Българите минава всякаква граница.Нужни са спешни мерки,а на този му е нужно 10г затвор,за да се замисли за във бъдеще над постъпките си.

42

Starija hush

преди 6 години

6tom e roden v bg kenef zna4i e bugarski divak.V pasporta mu bugarin a ne rom.I ne mi se izvartaite kato 6undi a si priznaite bai ganjovski divaci.Samo pandiz 6te vi opravi dolno pleme.

41

Анонимен

преди 6 години

Този може да е български гражданин, но не е българин. Кога най-сетне ще започнат да им казват истинския етнос от който са. Омръзна ми вечно да опетняват всичко свързано с България. Как може в Америка да се уточнява кой от какъв произход е, а тук било дискриминация. ...Защото България отказва да признае, че имаме малцинства понеже не и е изгодно от последствията които ще произтекат от този акт.

40

Анонимен

преди 6 години

И ЩО ГО ПИШЕТЕ БЪЛГАРИН? МОЖЕ ДА Е БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН, НО НЕ Е БЪЛГАРИН....Всичко родено в България е българин. Н'ъл тъй беше?

39

Анонимен

преди 6 години

Този човек е български гражданин - гражданин на Европа! Българския Хелзингски комитет да се намеси, да плати вместо него обезщетенията и да му излежи присъдата! Ако не, да се забрани тази организация като неефективна и вредна!

38

Ot alexandar

преди 6 години

Ei nachti balgari kat sa napiyat ne znaiyat koprayat tya sam ta oprava e takava

37

Анонимен

преди 6 години

И ЩО ГО ПИШЕТЕ БЪЛГАРИН? МОЖЕ ДА Е БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН, НО НЕ Е БЪЛГАРИН.

36

Анонимен

преди 6 години

За Светослав 10 години затвор - добре, а за биячите от Асеновград по колко за дребно хулиганство? И това хулиганство ли е? Нве е ли нещо повече?

35

Анонимен

преди 6 години

Президента трябва да отнема гражданство за такива действия. Да ходи да си търси друга държава.

34

древни врагове

преди 6 години

Обемно обсебващи техники не са от вчера.описани са в Содом и Гомор относително добре.Какво точно са ползвали тогава за обемно проникващо обсебване ..д а с е допроучи.Същите негодници от тогава ползват сега произведени под техен обемен контрол холограмни оръжия..тогава най вероятно с а ползвали специфични щамове.Водят ги обемно обсебващи престъпници и не ги допускат до нашия резерват..

33

Видео терор има

преди 6 години

ПОлзван е нов софтуерно хардуерен видео терористичен продукт >подобен по мръсен видяхме да ползват за обемно проникващо обсебване на отровен в Швеция с NaClO в питейна вода швед в СЛънчев бряг. Вероятно в теростичните видео камери в метрото има нарочно залепени холограмни оръжия за масово обсебване.У нас подобни засякохме в училищата..терористи и педофили чрез тях са увредили всички деца.

32

Анонимен

преди 6 години

Този може да е български гражданин, но не е българин. Кога най-сетне ще започнат да им казват истинския етнос от който са. Омръзна ми вечно да опетняват всичко свързано с България. Как може в Америка да се уточнява кой от какъв произход е, а тук било дискриминация. Не е ли дискриминация спрямо българите това, че подобни същества петнят тях. Нека всеки да си бъде какъвто е. По летищата е пълно с тези и човек се срамува вместо тях от поведението им. Това не е нормално да продължава така.

31

Анонимен

преди 6 години

В Германия съм, такива като този са масово тук. Не разбирам какво казват на български език дори, как са дошли тук, как са си намерили жилище, нахални, арогантни, викат, крещят. Видях една тумба в един магазин, викат все едно магазинът е техен. Веднъж ме заговори една рамка, много важна, казва ми аз немски не знам, занимавам се с мои си неща, самочувствие страшно. Ето това е лицето на българите в Германия.

30

Анонимен

преди 6 години

Е македоне и ти си мислиш, че не си българин, ама си хахахаха. или си българин или сърбин или грък, друг вариянт нема