18

сминдух енд чесън

преди 6 години

Почивката е за хора с подходящ алкохолен тренинг и изправен черен дроб.Военния ни министър отговаря на изискванията ,все пак няма да прави коремни .

17

Шаран-БГ

преди 6 години

Необходимо ли е АЗ да се оплаквам от грозните децибели и отвратителното думкане на тъпани до разсъмване ? Понеже в Хърватия и Испания всички се оплакват, затова там всеки може да стъпи на морски бряг където си иска, ако желае с чадър-без чадър, със шезлонг - без шезлонг, така ли ? Или тишината след 23.00 часа която настъпва - ТАМ, влияе отрицателно на местното население и на туристите? Нужен е безкомпромисен контрол в изпълнението на закони и разпореждания ! А не рушвета - и дим да ме няма !!??

16

гошо

преди 6 години

Който не може да си позволи истинска почивка, идва в СБ

15

Слнч АД

преди 6 години

Спираме алъш-вериша. Честен кръст! Ей на! Ако не спрем извращенията, да ми ритнат камериерката!

14

Анонимен

преди 6 години

Тук и в следващите 50год. все още ще си решават проблемите. Мен половината ми живот мина и все чакам някой да решава проблеми, а то става още по-зле. Вече от няколко години не ходя в българия на море - аз така си реших проблема. В гърция е малко по-скъпо, но поне си почиваш като бял човек - спокойствие, чисти плажове.. Нашето черноморие е чалга и мутри. Вече ми е писнало от тия мафиотски истории

13

дфг

преди 6 години

То туризма нявсякъде е алкохолен за които пие

12

Гошу

преди 6 години

Според мен това е пълна тъпня. Слънчака трябва да си остане Содом и Гомор и хората като идат там да се разцепват от поркане, наркотици и секс. Ако го променят сегашното положение, няма да ходя вече там

11

Балкан турист

преди 6 години

А в Гърция защо няма подобни практики? Защото византийците са дълговидни и по-хитри от нас.

10

Анонимен

преди 6 години

Слънчев бряг е много хубаво място като природа. Трябва да се спре с той евтин туризъм и постепенно да се превърне в скъпа, елитна и културна дестинация. В комбинация с другите исторчески забележителности на Черно Море и България и заедно с зимния туризъм, България има голем потенциал.

9

ХАХА

преди 6 години

До ГаньоСпоко, няма да го видиш. Утвърден и печеливш бизнес така лесно не се закрива.. Прах в очите на слепите, както се казва.

8

Хахаха

преди 6 години

Абе хората още вярват ли на такива глупости и плитки обещания.

7

Анонимен

преди 6 години

ами да затварят откраднатите от социализма хотели и да ходят на село! Без алкохол по улиците са едно скъпо гето.

6

Ганьо

преди 6 години

Това и да го видя, няма да го повярвам.

5

Qwerty

преди 6 години

Това е като сам да се простреляш. Те хората затова идваха в СБ.

4

Анонимен

преди 6 години

Симеонов, ***, проблема не е в алкохолните турове, а в пакета Ол Иклузив който предлагат нашите хотели на алкохолиците от Европа където е включен долнопробен български алкохол дето струва жълти стотинки и с него цял ден се наливат по хотелите тия. Пият колкото могат от него и след това скачат от балконитеили излизат извън хотела и се сбиват с други като тях по алеите вечер.

3

Анонимен

преди 6 години

Този подиграва ли ни се вече? К'во значение има за чужденеца дали ще пие уиски савой включен в алкохолния тур или ще си го купува от бара?

2

ВС

преди 6 години

Туровете из Слънчев бряг ще бъдат преместени край оградатана границата. Всеки участник ще си носи пиенето в раницата, при спалния чувал и тоалетната хартия. При изгубване ще се ползва ЖОКЕР - обади се на Гранична полиция!

1

Анонимен

преди 6 години

И сега желаещите "туристи" ще си ги организират сами.