16

Аспарух

преди 6 години

Добре,че се намеисха Руснаците, иначе псевдо войната,която водеха САЩ,щеше да държи този регион оге много години,като врящ казан.

15

Наблюдател

преди 6 години

Ако Запада сериозно имаше намерение да ликвидира ИД, много огдавна можеше да го направи като първо трябваше да им резнат финансовите потоци - петрола! Да ама като минава и се контролира от Турция, а Ердоган "джуниър" печели от него , как да стане!? Cъюзник!! Трудно може да се намерят по-лесни за съвременната авиация цели от петролните сонди и цистерни!!

14

Анонимен

преди 6 години

САЩ престанали да плащат затова обеднели. То е ясно

13

русофил

преди 6 години

Защо така не му върви на този проект на Съединените Американски Щати? То напоследък на страната известна с глуповатити си кравари, носещи мазни шапки с козерки, евтина и нискокачествена храна, и фалшиво ходене по Луната, нищо не и върви.Хахахахахаха.

12

Анонимен

преди 6 години

Днеса пак го обхвана лбералистична треска ;)))Особено тея аватари с имена на живи хора, чиито снимки слагат до заглавието на статиите... Тях яко ги тресе явно критическата ;)

11

Анонимен

преди 6 години

По лъжлива и *** статия не съм чел,страните който създадоха ИД се показват като герой а Русия която истински воюва с терористите изобщо не фигурира вътре?!пълна дезинформация......Че рассията не воюва с ИД. Рассията воюва с опозицията на Асад който купува идилския петрол и с него плаща на руснаците за това, че го крепят на власт. Това го знаят и малките деца.

10

Фейк нюз

преди 6 години

По лъжлива и *** статия не съм чел,страните който създадоха ИД се показват като герой а Русия която истински воюва с терористите изобщо не фигурира вътре?!пълна дезинформация...

9

Факт

преди 6 години

Добре че Русия се намеси в Сирия и заедно с Иран,Кюрдите и САА подпукаха ИД иначе сега Сирия нямаше да я има,хич не им е приятно на запада че техните хора мрът като мухи.

8

ТHE Патриот

преди 6 години

американска държава вън от европа и близкият изток!

7

Анонимен

преди 6 години

А Русия с кого се бие, че нещо липсва в статията?

6

Бай Фермер

преди 6 години

Се намалява, но не изчезва. Като изчезне, друга ще излезе.Абе мирише на барут.

5

Анонимен

преди 6 години

Използвате тиретата в заглавията по много особен начин, нещо не е съвсем както трябва.

4

Анонимен

преди 6 години

Халифатът след 700г след Христа не можа да разбие и не разби древни градове като Палмира, американците ги разбиха. Неандерталска държава!

3

Анонимен

преди 6 години

Когато САЩ "воюваха" с ИД териториите им се удвоиха.Когато руснаците ги подпукаха териториите им се свиха с 60%.Всеки може да си направи изводите. А на тези с малко по-развито мислене и които следят нещата им е ясно, че ИД е проект на САЩ,СА, Турция и Израел, за да сложат с тяхна помощ васално правителство, като у нас или ***, за да им играе по cвирката.Ако все още има някой който да не ги е разбрал тези неща жалко за него.

2

Соросоид

преди 6 години

"Ислямска държава" се свила с 60%, приходите и намаляват с 80 процента.......................................................................................................................Вие да не ги съжалявате ве. Еми съберете им помощи, щом сте се толкоз загрижени за отрочетата си.

1

Анонимен

преди 6 години

Чудно от кога започна да се свива и намаляват приходите на ислямска държава?!А преди това се създаде и разрастваше ли се разрастваше?!