63

Бълг.на пета скорост

преди 6 години

Когато наши пенсионери и роми бъркат по кофите за да се нахранят работници купуват дрехи втора употреба и храни по-скъпи от европейските,харчат се 3,5милиарда за въоръжение не мисля,че ромите са главния проблем за тая държава превръщаща се в блатнна локва

62

Дрехи втора употреба

преди 6 години

Кога източиха българия 89 комунистите виновни,кога требваше 91 да се плащат дълговете тъмния Костов виновен,после турците и ДПС виновни,ограбиха КТБ нема един бълг.юнак да каже кой е ,сега националистите на власт пак *** виновни.Защо се развяват български знамена ,ромите също имат право да ги развяват,аман от бай ***.Сте дойде време сте се развяват по протести и тъурски знамена тогава сте се сетим ,че живеем на балканите и да видим кой сте скочи да се бие за тая държава.

61

Анонимен

преди 6 години

да ги хванат да строят затвори, в които да бъдат прибрани и научени да работят, и да се самоиздържат! До кога ние ще страдаме, ще плащаме, ще бъдем бити, ограбвани, убивани, изнасилвани?...

60

Пауло Курельо

преди 6 години

Мисля, че са им дошли вповече помощите, които им даваме, защото ние работим и за тях. Преяли са и от безделие вече не знаят какво да правят.Малко глад ще е от полза за махалата. Или да почнат да работят и да ни хранят нас! Така повече ми харесва!Хелзинкския комитет (за който нямат и идея в Хелзинки) пак е дал банкет, защото имат поле за изява.

59

Истина

преди 6 години

На тиа същото каквото са извършели,оставете ги 3 минутки само и да си ходят по живо и здраво. Няма смисъл да се харчат излишни пари за дела. 2000 души -3 минутки справедливост.

58

D

преди 6 години

Дааа, бе, морбили! повярвах им! Пълен цирк!

57

Малкия тошко

преди 6 години

Тия млади ромчета ако бяха родени през тошево време, щяха да бьдат на работа за хубава заплата и щяха да си градят добро бьдеще като дядовците си, а каякчиите щяха да бьдат моряци или някьде на сьстезание! Ех бойко бойко, за нищо неставаш.

56

Koko

преди 6 години

На клипа се вижда един гол до кръста със светли къси панталони и шкембе, много активен. Къде е, че не го виждам?

55

Анонимен

преди 6 години

Mорбили? Хахахаааааааа!!!

54

56

преди 6 години

Да, бай Тошо "се справяше с тях" - той ги довлече в България и им даде всевъзможни бонуси и условия, за да се размножават ударно!

53

До 48

преди 6 години

Твърдиш, че са виновни малолетните спортисти.Вчера един друг /а може и да сибил ти/ питаше тук, да не би язовирът да е бащиния на каякарчетата?Отговарям ти:Да, бащиния им е. За да се построи язовир, са нужни парични средства. Те идват от бюджета. Хазната я пълнят онези, които работят и плащат данъци. С парите на бащите на тези деца е построен този язовир, за да бъде полезен на района и за да спортуват в него децата им. А не за да си правят кефа местните лентяи, отгледани на социални помощи!

52

Анонимен

преди 6 години

В тая жега морбили.....трънки!!! Може да има "Мор-" щото са "-Били " някого,ама от съдията да мине и да им бутне по 3-4 години и със здраве!А закона да се измени и да им отнема ,на тях и техните семейства ,ВСИЧКИ помощи и првилегии, а тях самите да вкара в "специален списък" и следващия път съдията , автоматично да прибавя по една нула към присъдите ,без право на замяна!

51

Анонимен

преди 6 години

Само Тодор Живков се справше с тях!

50

Данъкоплатец

преди 6 години

1. Някой от тези с маските има ли поне един ден трудов стаж?2. Какво образование има всеки един от тях?3. По колко деца имат?4. Какво са стрували на бюджета /на данъкоплатците/ тези - парите, изплатени на майките им докато са били бременни с тях и са ги родили, платеното майчинство, детските надбавки и други те бонуси, които са им се полагали като деца от малцинство, бонусите като ученици, соц.помощи,които взимат, майчинските на "булките" им и всичко, което се дава от нашия джоб на децата им?

49

Хейс

преди 6 години

Това освен, че са хъxрещи, са и джихадисти. Съдът да отчете и този факт!

48

Хихихи

преди 6 години

До ***: Hi

47

Анонимен

преди 6 години

Сега по една условна присъда или максимум 2-3 години! С две ръце ще гласувам за този който ни избави от битовата престъпност и наложи ред и закони в тази територия - пък без значение дали е сърбин, румънец, албанец или марсианец! Ние сами явно не можем нито да се управляваме, нито да живеем нормално! Във всяка една от съседните държави има ред и закон само тук е мафия и интереси!

46

Анонимен

преди 6 години

Морбили? Дали не е с фаталем край?

45

Циник

преди 6 години

Най-истинските, и верни коментари се трият поголовно!От над 100 се четат 49Скапан сайт!Ако продължава така - скоро трафик 0!!!

44

Анонимен

преди 6 години

да припомня каякарите се обръщат във водата и монго отива да оказва помощ и се получава конфликт..защо?????