8

Ная

преди 6 години

Аха, да ритне даскалка и в новото у-ще???

7

бивш ученик

преди 6 години

завършил съм там преди 16г. и тая същата даскалка е страшна гаддина още от тогава!!!Колкото и да учиш, пише колкото на нея и е кеф...високомерна и не наред с главата...ъва е тямалко и е

6

Анонимен

преди 6 години

Ако не се беше разчуло, че е ритнал учителката щеше да се размине без всякакви санкции (не че преместването е някакво наказание).

5

Анонимен

преди 6 години

...най-тежкото наказание на ученика - преместване в друго училище....И ученика бияч ще си го премести в другия крачол от "тежкото"наказание.Всички ръководства на училища да бойкотират приема му при тях.За такива няма място в училищата.Да се явяват само на изпити като частни ученици.Родителите които не са го възпитали да уважава учителите и съучениците си, да му плащат частни уроци.

4

Анонимен

преди 6 години

и той ся ши рифе с дни, щото ще смени училището си и приятелите си....тоя ако ми беше син, нямаше да смени училище, а болнично заведение.

3

браво, решиха го

преди 6 години

От МОН се чудят каква простотия да измислят и да кръстят "риформа". Там са само луди лели на валидоли. Резултатът - ей го на. Ще го местят! Решен е проблемът. Май на скоро имаше едно цяло столично школо, което се изнесоха да учат в общината, че някакъв третокласник буйствал. Те там така си решиха промлема. Абе умна работа, даскалска

2

Честито и успех!

преди 6 години

Да му преместят и ченето с два сантиметра на новото училище.

1

3825

преди 6 години

В поправително да го пращат, как така не се знае къде!