19

гняв

преди 6 години

Абе що не предложат осъдените сами да си определят присъдите! Щом е сгазил закона д си получава заслуженото и го отлежава целият срок!

18

Анонимен

преди 6 години

А бе парламента не са ли вече във ваканция. Та се мъчат в тая жега.

17

Анонимен

преди 6 години

То не е чудно,че ГЕРБ са подкрепили социалистите,чудо ще е ,ако социалистите подкрепят ГЕРБ.

16

Анонимен

преди 6 години

Това не ни интересува НС да пита Боко тиквата защо се бави съдебната реформа защо не питат

15

Кратун

преди 6 години

Продължение:И сега след като любимите ви ГЕРБери ви гласуваха забрана за плащания в брой за повече от 1000 лева на ден, и като банките ви треснат една такса от 5 лв+% за плащане по банков път, пак няма да се сетите да излезете на улицата ами ще почнете да търсите начини да изхитрите системата. Пак си спомняйте 89-97ма и се утешавайте, че може и по-зле!

14

Кратун

преди 6 години

До Помним!!!Разбира се, че съм Кратун. Затова и не мога да разбера онези, дето каквото и да стане, все се самоуспокояват с отговора, че може да е по-зле. Заслужавате си мутрите и комунистите, дето вече 28 години ви мачкат и грабят, а вие все си траете, щото може и по-лошо. Искам достойнк хора за сънародници, а не някакви андрешковци.

13

Другите престъпници

преди 6 години

За осъдените прстъници - добре. А за необвинените престъпници? "Изнасяме оръжие за терористите с азерски самолети, алармира Анонимус" днес! Вярно ли е? Какво правим?

12

Помним!!!

преди 6 години

Кратуне ,явно си кратуна.За нещо добро пак намираш начин да негодуваш.Или просто си хейтър?На колко си годинки и колко,,хаоси" помниш в държавата? Ако сега е хаос какво беше 89-97ма??? Ти къде беше в ,,ташкент"или в детската градина. Видели сте вие хаос,страдания и мъка ,глезено интернет поколение. Всичко ли трябва да се оплюва само и само да изкараш някой лев.Аман от дечурлига -неграмотни философи.

11

Анонимен

преди 6 години

Е, то по-престъпни и нагли от депутатите няма.

10

Кратун

преди 6 години

Добре де, в миналия парламент пак ГЕРБ бяха мнозинство. Веднъж така, после обратното. Това явно не са хора, с визия. Какъвто вождът, такава и сбирщината му - гласуват според това как са спали снощи. Гербаджийски лопати. Пълен хаос в държавата. Всичко върви на самотек.

9

Край

преди 6 години

щом има предсрочно освобождаване трябва да има и следсрочно. Целта на наказанието е да превъзпита. Е как е превъзпитан оня дето обра няколко милиона инкасо и сега чака да му изтече присъдата да си ги харчи. Доде не каже къде са парите - не трябва да има пускане.

8

Анонимен

преди 6 години

Осъдения може да има право да иска предсрочно освобождаване, но нали комисията трябва да реши. Това значи, че на всеки престъник може да се откаже освобождаване, ако е опасен за обществото или престъплението е много тежко.

7

Наивен

преди 6 години

До 4 Мнение"Откъде идва думата Парламент ? Ами от турската дума парлама"Както съм казвал и друг път-от парлама и мента.

6

Анонимен

преди 6 години

Най-важните промени като съкращения на МВР, право на оръжие при защита на имот и връщане на смъртното наказание отново бяха отхвърлени, а ги има в САЩ.

5

Джедай Мастър

преди 6 години

Дали осъдените ще могат лично да искат да бъдат освобождавани или чрез администрацията на затвора е по-малкия проблем. Подозирам, че съдът и затворът са еднакво корумпирани. Другото ГЕРБерско изменение, с което се даде право на рецидивистите да се освобождават е по-скандалното, но него няма да го отменят.

4

Мнение

преди 6 години

До Мда 2 Прав си. Откъде идва думата Парламент ? Ами от турската дума парлама.

3

Анонимен

преди 6 години

Те все някога ще излязат от затвора. Да му мислят жиртвите тогава.Не искам да съм на тяхно място.

2

Мда

преди 6 години

Естествено, че се говори само за правата на престъпниците! Нали в парламента са само такива!

1

Анонимен

преди 6 години

Само за правата на престъпниците говорим,абе жертвите нямат ли права?За това държавата ни е пламнала от престъпност,убийства,грабежи,разруха.