21

Анонимен

преди 6 години

ДО 21 и 22Айде стига глупости 99% от СДС бяха бивши комсомолски секретари ,потомствени *** тъй да се каже !В България намаше демокрация и никога не е имало.Просто смениха ролите да помисли народа че нещо се променя ! Дори сегашният министър е е ощес червена БКП книжка ,затова 88-9 г са го карали да се откажат от историята на БКП и приемат новото БСП той и други отказали и напуснали МВР в знак на протест.Демокрацията не дойде КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НЕ САМО БЪЛГАРИЯ ЦЕЛИЯТ ЕС Е ТАКА

20

Анонимен

преди 6 години

Комунистите бяха свалени от демократите и нямаш право да се оплакваш и търси от демократите.

19

Анонимен

преди 6 години

След 1989 г. има право на обезщетение но не е платено от демократите, Демократите и Костов умишлено фалираха банките и ограбиха пенсиите на хората. Бюджетът на държавата пръска пари само в София заради изборите.

18

Анонимен

преди 6 години

След 1989 г.

17

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

16

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

15

Анонимен

преди 6 години

до 7"Кризата в България започва още през 80те години и продължава и до днес. А не както някой комунисти си мислят, че е започнала със смяната на властта. "Ква криза кви пет лева , КОМУНИЗЪМ в чистият вид е нямало по тия земи .Всичко си беше капитал социализъм - искаш да жилище отиваш при бай Герги дет бил войник с баща ти й сега е прецедател в жилфонд казваш му че търсиш и ти намират срещу нещо разбира се (пазарна соц икономика),тъй беше Всички с акъл се оправя ,търговията във всеки аспект помагаше ,който може са оправя ,който не е остава гладен и беден . Само че не ви го казваха тря

14

никой

преди 6 години

Това е пример какво представлява българинът. Чака, чака, чака и търпи ! "Не народ а ***" е казал поетът и е бил адски прав. Колко от тези тиквеници, дето чакат от няколко десетилетия да цъфнат цървулите, са се сетили да си търсят правата в съда !?!?!? Взех да си мисля, че не остана никой нормално мислещ човек в тази страна. Трябваше до сега да спукат общината от съдебни дела......има хиляди начини ама кой да се сети !

13

Св до Гошу

преди 6 години

Мда, така е. Ти пак си се усетил. След има няма 20-30 години ще четем много повече подобни истории, как закупили на яма и картинка - чакат по квартири и паланки за акт 15 - поне да се нанесат на ток - времянка.

12

Браво

преди 6 години

С извинения, ама дядо Митьо е трябвало одавна да се откаже. Историята (ако е истина) е пример за институционална некомпетентност и безсрамна крадливост - запазена марка на много органи в страната. Общината обсъждала варианти как да се направи... а тези обсъждания отнемат >7 години така ли излиза... като става въпрос за обществени поръчки откъдето може да се щипне става по-бързо от веднага... СЛОЧАЕНОС?!

11

Анонимен

преди 6 години

Продали всички апартаменти и останали само тези от които са взели земята на аванта, взимат наем от офисите и сега няма пари да довършат сградата където трябва да се настанят реалните собственици на земята?т.е от нищото са продадени 3 входа по Х апартамента, отдават се офис площи - е все някой е прибирал парите, време е да връща с лихвите. 35 години с % спрямо годината и да плаща.

10

Анонимен

преди 6 години

Нали уж само сега имало такива неща? По времето на селякка и агроном бай тошо нямало ? Хахах

9

Гошу

преди 6 години

И на мен ми предлагаха да си купя жилище, дето още не са го започнали, ама точно поради такива причини ме е страх и отказах. Де да знаеш, утре-вдругиден предприемача фалира и върви го гони, ако си нямаш друга работа

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1 Каква демокрация сънуваш 1982?! Или не прочете кога са му взели къщата на човека?

7

Анонимен

преди 6 години

Общината само от наемите на офисите на приземните етажи през тези години е получила 5 пъти повече пари, отколкото и е нужно за да довърши блока. Но защо да дава пари хората да има къде да живеят като могат да ги харчат за нови автомобили и командировки на Карибите.

6

Анонимен

преди 6 години

Кризата в България започва още през 80те години и продължава и до днес. А не както някой комунисти си мислят, че е започнала със смяната на властта.

5

saki

преди 6 години

Вече нищо не може да ме учуди ,в тази държава.

4

Анонимен

преди 6 години

Да бе да. Повярвах ви че 4 милиона лева не може да събере една община вече 35 години. Че това е бюджета на правителствените самолети за година и половина ве.

3

комунист

преди 6 години

До O_Oпрез 80-те години е станало събитието,другарите селски комунисти и *** да отговарят...

2

Адвокат Пеев

преди 6 години

КОЙ прибира наема от приземните помещения? Да се пренасочи към реалните собственици на земята. и да им се изплати с лихвите обезщетение за претърпените незгоди. 5 години са се превърнали в 35 и няма отговорни лица? Има, И те си имат имена. И трябва да плащатат.