28

Анонимен

преди 6 години

Ако се промени средната годишна температура само с 3С ще ни се случат много неприятни случки. Урагани и суша каквито не сме виждали, отделно наводнения и пожари. Крайбрежни градове като Венеция ще се потопят малко повече от сегашното. Холандия, Ню Йорк и разни други също. Американците и китайците усещат тия климатични промени, но нямат явно мозък да проумеят че са най-големите замърсители с парникови газове. Вместо да работят за решаване на проблема

27

Анонимен

преди 6 години

Случва се и някой да се оака, но да се гордееш с това........

26

бахура

преди 6 години

Глобалното затопляне е идеалноо в момента.30 градуса е в момента и артрита не го усещамоще 5-6 градуса и ще е идеално

25

Анонимен

преди 6 години

Меркел ще остави Полша и Украйна без руски газ. Няма да има откъде да крадат.

24

аз

преди 6 години

Този е рядко ***!

23

Анонимен

преди 6 години

Император Трап си подрежда картите за глобална доминация и разширяване на империята. Нашите питат сега кой е шефа, направо станаха разногледи, да следят с поглед хем Мерк хем да гледат към Атлантика?

22

Анонимен

преди 6 години

Най- голямото зло на планетата са янките! Алчност, брутална наглост и цинизъм са мотото на политиката им спрямо целия свят!

21

Анонимен

преди 6 години

Тръмп и САЩ са най-големия проблем на планетата и човечеството!!!

20

Анонимен

преди 6 години

Кажете го на децата си, да са подготвени!

19

Анонимен

преди 6 години

След 20 години военните ще служат само и единствено да спасяват хора заради бедствия причинени от промените в климата, това ще е първият случай, в който хората ще се радват да виждат военна техника и военни близко до домовете си.

18

Анонимен

преди 6 години

Агресивният капитализъм на масоните на САЩ ще доведе само до по-агресивни намеци от природата, че така няма как да продължава повече :D

17

Анонимен

преди 6 години

Ама вие не осъзнавате, че природата направо ще ви принуди да се съобразявате с нея като градите икономиката си. Синхрон и симбиоза, не осъзнавате, че планетата е жив организъм, от който всички сме част, като клетките в телата ни.

16

Анонимен

преди 6 години

само че когато Германия стане прекалено независима, американците палят фитила

15

Анонимен

преди 6 години

До дръндерМеркел и дреме чий петрол ще купува, само да е евтино, за да може икономиката да е конкурентна. Германия е бедна на изкопаеми горива, не ползва и ядрена енергия заради глупавата война. За това се е захванала с климатичната история, за да може по-скоро да се инвестира и намерят алтернативни източници на енергия и съответно да си ограничи зависмостта от приятели или неприятели. В тази битка не е сама, Китай гонят същото, а това е силен съюзник. Япония и те са там.

14

дръндер

преди 6 години

Износът на американски петрол и газ за Европа би трябвало да радва европейците, ама - не- Меркел си държи на Северен поток ! Нищо, че забива нож в гърба на Полша, Украйна и Прибалтика! Лицемерните германци и австрийци си въртят далаверата с Путин напук на санкциите. За това Тръмп удари точно компаниите, искащи да строят Северен поток! Меркел, естествено, е бясна!

13

Анонимен

преди 6 години

Ама вие си мислите, че това с климатичните промени е някакъв майтап, така ли, до 5 години климата ще е напълно различен, явно не осъзнавате колко е сериозен проблем? А децата ви ще ви плюят затова, че сте били толкова глупави!

12

Анонимен

преди 6 години

тоя е решил да разкеши за последно от енергийните запаси на страната.дано хапне дървото по-скоро, че неговите залитания са за сметка на цялото човечество.дори на арабелите вече им е ясно, че енергийния сектор ще се промени драстично и сигурно вече са изкупили една камара разработки и патенти на алтернативни енергоизточници.

11

Анонимен

преди 6 години

Хората искаха някой, който да разкара Хилъри от политиката и само Тръмп им се стори достатъчно силен.

10

Дп 2

преди 6 години

"Това е резултата от два мандата Обама,хората избраха някакъв самозабравил се със сериозни психически проблеми, само да не е Хилари."Пич, с това изказване накратко обясни, че Мадам Хилъри е била далече по - самозабравила се и с далече по - големи психични проблеми от Тръмп... Което си беше ясно както от поведението и, така и от миналото и. Никой като нея с голямо его не може да живее с идеята, че обществото е добре информирано за изневерите на половинката и. Винаги има последтсвия върху нервите

9

Анонимен

преди 6 години

сега ще видите Меркел като наложи едни тежки санкци на САЩ :)