15

Знаещ

преди 6 години

Какво може да се очаква от Тръмпчо-дете на арогантни и крадливи деди, спечелили пари от проституция,измами и кражби, от продажба на умрели коне за бургери. Патологичен лъжец, първосигнален, глупав и неуравновесен- този тип държи в ръцете си ядрения арсенал. Няма поведение на политик, а на недорасло идиотче.

14

Американ

преди 6 години

До Анонимен (9):Каква главоломно нарастване ( от 240 до 320 милиона за 40 години ) за каква демографска криза може да става дума? Изобщо растежа на населението в повечето райони на Света е вреден, направо опасен, това ще е проблема след много по-малко от 100 години, не женския кариеризъм.Иначе бабишкерникът Хилари и кликата и убиха демократичната партия, скоро власт няма да види..

13

Гост+

преди 6 години

Западнитеб информационни преститутки трябва нвпрекъснато да бъдат атакувани

12

Татяна Дончев

преди 6 години

На ляво-толерастията трябва да се отговаря с нейния език! Либерастката преса и медии изсипаха тонове помия върху Тръмп!

11

Ванко

преди 6 години

А вие ,какво очаквате да направи един истински мъж?Да се свие,да се разтрепери и да заеква в отговор на внушенията, и полуистините на хора смятащи ,че президентът е длъжен на всеки ***!Америка е велика не само с войската си,но и с Президентът си!

10

Кали

преди 6 години

Първата поправка на Конституцията на САЩ (The 1st Amendment) дава право на Свобода На Словото (Freedom Of Speech), в това число и правото да се чувстваш обиден, както и правото да обиждаш (с изключение на обиди, които са заплахи за физическа или другояче саморазправа със обекта на обидата)! В последните 18 месеца едва ли има по-обиждан от Доналд Тръмп човек в цял свят, при това най-вече от послушни медии и пишман журналисти! И това за всички е ОК! Когато обаче той каже нещо - веднага става Лошия

9

Анонимен

преди 6 години

Хилъри постави на карта бъдещето на САЩ. Рекламирайки феминистки и бисексуални идеи, тя на практика разпространи идеята за женския кариеризъм, който бива "възпрепятстван" от бременността. Ами, няма проблем с това. Само дето ефекта американската нация ще го усети след години, когато рекламите дадат ефект. Демографския срив може да се реши със "сирийски лекари" и "латиноамерикански физици", но това ще постави по - слабите звена във веригата в партер, а по слабите звена са именно жени и гейове...

8

Въпрос

преди 6 години

"Първата дама на САЩ Мелания Тръмп също защити съпруга си. Според нейна говорителка, тя отдавна казвала, че когато мъжът й е атакуван, отвръща 10 пъти по-сурово" - Мелания Тръмп не му ли е дъщеря ?

7

Жириновски

преди 6 години

По-лошо може да стане само ако изберат Жириновски за перзидент на Русия.Спорно е кой от двамата е по-луд.

6

Анонимен

преди 6 години

Истинското лице н САЩ е това лице, което кара Тръмп да се държи така. Доскоро си имаше и име това лице - Килъри. Понеже Килъри вече не е лице на нищо, а стара жена, която в желанието си да стане президент се представи за феминистка и лезбийка, която се опитва да се справи със здравословните проблеми, възникнали вследствие стреса от публичните лъжи, които изрече през годините, осъзнавайки, че ще я хванат.

5

Анонимен

преди 6 години

Всеки народ си заслужава управниците. Това е истинското лице на САЩ. Интересно какви наркотици взима той, случайно да са внос от БГ или Русия? Предлагам Ел..ка В. да изследва въпроса и следата...

4

леле леле

преди 6 години

И този човек държи в руцете си ядрен арсенал?Нищо хубаво не ни чака...

3

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Хилъри няма смелостта да почне война. Затова пък на Тръмп не му пука нито от Асадката нито от ***(н)то и пусна томахавките по сирийците, даже американски самолет свали някакво самолетче на Асадката. Тръмп ще смаже Ким, Путин и Асад!

2

Анонимен

преди 6 години

Прав и Тръмп, тия са точно такива. От тая професия повечето са такива.

1

Анонимен

преди 6 години

Хахаххаха, Тръмп е изкарал бърз курс по общуване с журналисти при Стоичков...