26

Анонимен

преди 6 години

"Спакяват" ги на 1 км от либийския бряг и ги карат в Италия.Защо не ги връщат пак в Либия?

25

Анонимен

преди 6 години

Лудост е да се иска разрешение от ЕС за каквото и да било

24

Анонимен

преди 6 години

Моля ви обяснете ми каква е тази лудост да обикаляш по море и да прибираш хиляди африканци почти ежедневно . Защо ? Защо ще взимат икономически мерки и ще наливат пари в Африка , като логиката и разума казва, че най ефективно ще е да има военни кораби които да пазят Европа .Мисля че ни лъжат с тези мерки , хвърлят ни прах в очите и трафика си върви с пълна пара със протекциите на ЕС. Плюя на този *** съюз която главна цел е да унищожи европейците . Жалко че търпим , жалко ...а не трябва

23

Така не може!

преди 6 години

Няма ли достойни политици най после да и потърсят на това самозабравило се същество сметка и да и бъде повдигнато обвинение за затриване на Европа.

22

Гаетано Кариди

преди 6 години

Магарини вика "офте мофте" и щедро разтваря бузки. Нема да проваляте кефа на мултикулти неначесаната парясница, ей!

21

Наблюдател

преди 6 години

Сетила се Мара, че попа я бара. Това можеше да стане преди 3 г и нямаше да има толкова атентати в Европа.

20

Пешо

преди 6 години

Ами ето го плана, 100 милиона а.ф.риканци пускаме близките години и унищожаваме Европа. Меркел, Макрон, Туск, всичките гадни подли "европейски" властници, всички те извършват най-тежкото престъпление, което историята познава.Всичко това е замислено от световните е.вре.и, които искат да унищожат бялата раса и да наложат глобален диктат, където няма нации, няма култура и вековни традиции и ценности, а където има само едни международни корпорации и едни ***, зомбирани консуматори без раса и пол.

19

2

преди 6 години

и това го казва една крава - канцлера на Германия...която дори не е създала едно дете..но съсипа целия Европейски съюз. За брекзита са виновни най-вече милионите емигранти.

18

Анонимен

преди 6 години

ЕК би трябвало да се грижи на първо място за просперитете и благополучието на европейците, а чак след това за бедността в Африка.

17

Анонимен

преди 6 години

Незаконно влязъл - законно изгонен!

16

Анонимен

преди 6 години

Абе откъде накъде ЕС ще се бори с бедността в Африка, а не се пребори първо с бедността в европейска България?

15

Анонимен

преди 6 години

да правим това което прави австралия.претоварват мигрантите,карат ги там от където са тръгнали,трафикантите в затвора а корабите и лодките им се потапят

14

Анонимен

преди 6 години

С ЕС изчезна и самостоятелността. Откъде накъде суверена държава ще пита дали може да затвори собствените си граници ? ЕС трябва сериозно да се преосмисли. Толкова права и вмешателство във вътрешните работи не е нужно.

13

Анонимен

преди 6 години

а италианската мафия съгласна ли е .. да падне далаверата

12

Толериз

преди 6 години

До ИлиянА добр'утро! Кафе ше пиеш ли?

11

Илиян

преди 6 години

Никой не им е виновен че нямат елементарна сексуална култура...цивилизованите хора с триста зора си позволяват по едно-максимум две деца ,а тези ги плякат на конвейер с претенциите нормалните почти бездетни хора да им помагат - откъде -накъде ?!Трябва да се сложи край на тази безумна политика на отворени граници ,защото просто ще стане страшно за в бъдеще предвид намерениятя на тези гадове да ни подчинят по чисто религиозни подбуди.

10

Толерантен

преди 6 години

Отвратен съм от бездушието и студенината на мазните, дебели и охранени европейци, които и хабер си няма да помогнат на бягащите от войни и климатични аномалии бежанци (предимно старци, жени и малки дечица) и вместо да ги спасят и да им помогнат с каквото могат, те ги оставят да се издавят в морето като котета! Срам за тебе, блуднице Европо! Срам за вас, уядени, студени и нехуманни европейци! #refugees_welcome, #bring_them_here

9

Анонимен

преди 6 години

Пита ЕС?!?!?!?!?!?!Този съюз не е ли съюз на ДЪРЖАВИ,бре????Боли го германеца и французина,австриеца,холандеца,каква я прекарват в Италия италианците,че ще ги питат за решение и разрешение!!!Какво става в този съюз и кой на кого дърпа конците в него??Съюз ли?????Не-КАТУН!!!!!!

8

До редакцията

преди 6 години

Само питам Във Германия цял ден днес, както и вчера слушам за евентуална нова ескалация между взаимоотношенията между Германия и Турция, заради претенции на "Султана " относно срещата на g 20 в Хамбург!Вие нещо бе сте ши Чули???

7

Тото

преди 6 години

Крайно време.