21

Прочете - изтри.

преди 6 години

пакНякои сме гнусливи. Бъдете си първични.И да ми натрапвате ширпотребата си, Господ е дал на всеки отделна глава да решава за себе си сам.

20

Анонимен

преди 6 години

ПРАВИЛНАТА КОМБИНАЦИЯ Е ДВАМА МЪЖЕ И ЕДНА ЖЕНА!!!ЕДНА ЖЕНА МОЖЕ ДА ГИ ПОЕМЕ И ДВАТА ЕДНОВРЕМЕННО В КОЙТО И ДА Е ОТ ДОЛНИТЕ И ОТВОРИ :DЖЕНАТА ТРЯБВА ДА СЕ ОТПУСНЕ И ДА ГИ ПОЕМЕ ДА ГИ ПОЕМЕ!ЕДИН МЪЖ КОГАТО УПОТРЕБЯВА ЕДНА ЖЕНА С ОЩЕ ЕДИН МЪЖ ПОЛУЧАВА ДОПЪЛНИТЕЛНА НАСЛАДА!

19

Така е

преди 6 години

Много сме любопитни , затова.Ако се ожениш за детсвеница, тя скоро след това вкусила от секса си задава въпраса , ами как ли е с друг?А истината е че хората не са моногамни животни и следват заложеното от прирадата.

18

24 годишен

преди 6 години

До ГошуДа ве, никога няма да си изгубя ума по някоя, и колкото и сериозна да е била връзката ни. Както казах пу.ки по света колкото си щеш. Най-добрия начин на раздялата е продължаване напред, и кой от къде е.... Без излишни драми....

17

Анонимен

преди 6 години

Никой добре изглеждащ мъж не е мъж само за една жена, и никоя добре изглеждаща жена не е жена само за един мъж! За жените дори, това важи с още по-голяма сила. Един живот живеете, естествено че няма да правите секс само с един човек, да не говорим че омръзва след известно време

16

има ли вечна любов

преди 6 години

Когато двойките са влюбени отскоро ,тогава има истинска любов ,не им минава през ум да правят секс с друг човек ! Истинска любов съществува ,но дали съществува вечна любов ,на този въпрос сами ще си отговорите ,като минат няколко години от съжителството ви с любимия човек ,задайте си въпроса ,иска ли ми се да правя секс с друг човек ,искам ли поне веднъж да си разнообразя секса с друг ? Ако искате значи вечна любов няма ! Много хора са склонни дори да лъжат сами себе си ,че уж не им се иска !

15

Анонимен

преди 6 години

До защо изневеряваме лиМи то е "човешко" и да се изсереш в рейса ама е грозно.

14

Анонимен

преди 6 години

Изневерява се когато няма любов.Тогава настъпва скуката.Любовта никога не е скучна.Когато вместо любов има доволство и търпимост и всичко се крепи на сексът тогава хората изневеряват.Като яденето на шоколад.Милиарди хора обичат сладко но никой не е влюбен в него.И просто сменят бонбонките.

13

ludia

преди 6 години

щом обичаш истински не би ти минало през главата да изневериш на партньора си ....... Обичайте се бе хора !!!

12

Архимандрит Груйчо

преди 6 години

За мен изневярата е най-*** нещо - и е пълно с безкрай примери, особено на мъже, които са си провалили живота заради това - хващат ги, изоставят ги, взимат им всичко при развода и дотам.Като не ти пуска жена ти, почваш да се занимаваш с нещо друго - хобита бол.Биеш една злобарка сутринта за кеф и продължаваш деня с усмивка.

11

Анонимен

преди 6 години

Е, за рака, за алцхеймер, за гастрит и прочия гадост също има биологична основа. Според британски и американски учени естествено.

10

Шаран-БГ

преди 6 години

Защото не мислим! Нямаме страх от болести -най-коварните и смъртоносните ! Липса на отговорност пред родители и деца! И защото в последно време никъде не се говори , пише и акцентира върху причините,святостта, същността и смисъла на половия акт, а се набляга натрапчиво и безсрамно единствено и само на удоволствието от него !! И не на последно място - вместо срам пред хората - просташка гордост от извършеното, която не се порицава от медиите, а едва ли не възхвалява! Просто -срив на морала !

9

Гошу

преди 6 години

До 24 годишенАбе само почакай да ти падне главата по някоя, тогава пак ще си говорим. Че аз и в *** съм се влюбвал и съм нямал нищо против това което прави, само и само да е с мен

8

Извисен

преди 6 години

На мен пък никой не ми пуска и си седя чист !

7

Анонимен

преди 6 години

а реалната истина е... *бе ни се нещо ново бре... баси логоките и разсъжденията

6

Анонимен

преди 6 години

Направил и е нещо! Но,какво!?Жена,така не се отдръпва.

5

Анонимен

преди 6 години

...Нещо е направил...Направил е!Изневерил е!!!Малко ли е!? Тя е отвратена от него.

4

Анонимен

преди 6 години

До 7И настъпва тежката раздяла....Жената не го иска.Тоя не се ли сеща.Нещо... не е както, трябва.Тя се насилва въобще да бъде с него.Нещо е направил. И я отблъснал от себе си.

3

Анонимен

преди 6 години

Защото след брака "милата" ви съпруга започва да ви изнудва с хралупата си. Отделно, че менюто в спалнята става много веган. Това не правя, онова не правя вече...

2

анонмна

преди 6 години

Значи не сме щастливо обвързани.Щом търсим нещо навън.Лека нощ на щастливците.