10

Анонимен

преди 6 години

я ТОЯ НАШИЯ ИМАЛ ГЛАВА КАТО ОНОВА ПОД КРЪСТА ОТЗАД-Д-------*** !

9

Батюшката

преди 6 години

Народът му умира от глад и болести ,той за Европа се загрижил !

8

Анонимен

преди 6 години

Приоритет на БГ трябва да стане документирането на реалността в документите на ЕС! Трябва да се запише,че по население ЕС вече не е Европейски Съюз,а ЕвроАрабски Съюз- -ЕАС ! А следваща цел на БГ-час по-скорошното ни излизане от ЕАС! Нито Аспхарух,нито Симеон Велики,нито Левски и Ботев са мечтали,борили и умрели,за да станем като Белгия, Англия,Франция, Холандия,Швеция и т.н. "западни" държава с основно арабски изселници и тук-там българско население! Иначе-жабите-в гьола, политиците - в Белене!

7

До анонимен 9

преди 6 години

Човече, ЕС не ти е дойна крава, само да искаш да вземаш. Не си наясно с основните принципи на съюза, с причините за основаването му, явно е , че ти не си дорасъл да си европеец и още по-малко да коментираш нещо , което не разбираш. На унгарците ако не им харесват условията за членство, прав им път- да излизат от ЕС. Никой на сила не ги държи . А ти , по-добре хващай пътя за Азия.

6

Анонимен

преди 6 години

щели били да излизат ами да излизат ,ама не, стоят на вратата

5

Анонимен

преди 6 години

Жалка работа. Ще повърна

4

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До Анонимен"Мащабен е в прибирането на евросубсидиите и кредити на корем.Черната му алчна душичка няма да намери покой никога"...----------------------------------------------------------------------Не мисли, че европейците са толкова глупави... - те много добре знаят кой краде и веднага му спират субсидии и европроекти...

3

пешо кривото

преди 6 години

европейците не става ли въпрос за онези липет шест индивида ?кои по именно?техните интереси пазиш ?ами на 6млн . българи?ний ко пряйм?

2

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Навсякъде канен, навсякъде приет... - съобразяват се с него... - по мащабност и значимост надмина, дори дякон Левски... - търси се талантлив писател от рода на Симеон Радев да опише новия строител на съвременна България... - от такива новини кака *** направо побеснява...

1

Сервилний

преди 6 години

Добре беее; кат си кукла на конци трябва ли де е толкова очевидно?!!!?