27

Анонимен

преди 6 години

Ще изкарат камионите от магистралите, където най-малко пречат и ще ги набутат по другите пътища да се пречкат!!! Това ли ви е борбата с войната по пътищата гербави калинки? И по някое време тиквата пак ще ревне за нови глоби и санкции за шофьорите, щото имало много загинали!!!Толкова от цар-тиква!!!

26

Щирлиц

преди 6 години

До Некой си.Неотдавна четох,че германците са издали учебник,по който се обучават бъдещите кадри по транспорт и логистика.Като в съдържанието е заложен изключително опитът на СОМАТ!Учебникът е издаден още през`80те години.Минало /не/забравимо...

25

Некой си.

преди 6 години

Язък, че сме една от страните с традиции в сухопътния транспорт.СОМАТ направо спасява ВОЛВО с поръчката си за една дузина камиони (не случайно България е една от страните с най-много камиони марка Волво сумирано от всички камиони, защото много от големите фирми получават цели камиони като подаръци) българските тираджии са едни от най-добрите в цяла Европа.Само Българите и Поляците ходят на всякъде по Европа, Азия, Русия и Скандинавията.Нищо ново под слънцето, отново позор.

24

Кина

преди 6 години

Хайде де ! От кога го чакаме ! Стига са рушили и трепали хората ! Товарите заедно с така наречените Тирове могат да птуват и по ЖП-то, което все още е държавно хахаха

23

Кратун

преди 6 години

За какво ги строиха тези магистрали, като няма да пускат ТИР-овете по тях? Да не загрозяват на Баце картинката или да не му се мотат в краката като го вози НСО-то?

22

Анонимен

преди 6 години

А кога ще има "стоп" на всякакви *** с мощни мотори и коли,вдигащи грохот до небесата,по улиците на населените места?Знам,че е никога,затова време е засегнатите да започнат тотална война срещу тази ***!!

21

tiradjia

преди 6 години

Така ли няма в цяла БГ един нормален, който да се назначи в АПИ/ДАЙ. Как ще спреш камиони цяло лято, по същата логика да се спрат в планината през зимата. За инфо. магистралата след Чирпан посока Бургас е празна. Кой зарежда алкохола на алинклузив биячите, със самолети ли? БГ е единствената държава в ЕС, където влака е по-скъп транспорт от камион и като няма алтернатива да не ядем.

20

Кратун

преди 6 години

Каква е тази дивотия? Ще натикат тировете по тесните пътища с дупки и остри завои, през населени места. Това ще увеличи рязко броя на катастрофите и прегазените пешеходци! Да не говорим с колко ще се увеличи разходът на гориво на тировете - мръсотия в бонус! Това го няма в цяла Европа. Ама понеже ще лъсне колко са боклучави магистралите, затова ще жертват хора! Само калинки в ГЕРБ. Гении на глупостта!

19

Анонимен

преди 6 години

НАВСЯКЪДЕ В ЕВРОПА ТИРОВЕТЕ СИ ВЪРВЯТ НЯМА ТАКАВА ДИСКРИМИНАЦИЯ СРЕЩУ ТИЯ ЩОФЬОРИ.. ДА ГО ПРИНУЖДАВАТ ДА НЕ РАБОТИ.

18

Анонимен

преди 6 години

До 19 В БЪЛГАРИЯ ИМА МНОГО ЗНАЕЩИ ОТ РУСИЯ А *** НЕ ХОДАТ ТАМ ДА ДАВАТ АКЪЛУ

17

Анонимен

преди 6 години

Да се спира ПРОИЗВОДСТВО и то СВЪРЗАНО ПО СТАНДАРТИ НА ЕС Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

16

Еднокнижковец

преди 6 години

Много ясно ,че ще ги спрат. Вие да сте виждали типове да се движат по магистралите в Италия , Испания ,Франция през лятото;) ?

15

Анонимен

преди 6 години

До 16 за КАКВИ убийци ПИШЕШ? ЛУД ЛИ СИ? НА ТИЯ ХОРА ТОВА Е ПРОФЕСИЯ Много от тях изплащат тира. Превози за милиони стока. НОСИ отговорност за превоза. НЕ СЕ ВОЗИ ЗА КЕЛЕШЛЪК.

14

Анонимен

преди 6 години

До 16Кои убийци бе, "умник"??? В колко процента тираджиите са виновни?!?!?! Колите им се врат в гумите, летят като камикадзета, изпреварват ***... Кое от всичко това могат да направят тираджиите?

13

Анонимен

преди 6 години

Това е пълна глупост. Индустрията на една страна е свързана с този транспорт . Храни , стоки и всичко се разкара а тях. Транзитни влизания през страната също носят печалби. Само *** може да предложи такова нещо. На всякъде в европа си карат без Събота и Неделя.

12

Ftic

преди 6 години

Bg medii sa teroristichna mafia.

11

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че на никой не му дреме за хората. Важното е ТИР-овете да не се движат толко много по на Тиквун Великолепни магистралите, особено през лятото, че тия цели 5 сантиметра асфалт много се нагъват и не смогват да ги ремонтират...

10

Анонимен

преди 6 години

До 11Никакъв май не е ТОШО. Просто БЕ слуга на МОСКВА. И добре, ЧЕ ПОЧНАХА да умират брежневисте, андроповци . И дойде време да го покани С.Геншер ДА види ГФР МАГИСТРАЛИ. И ДА НИ КАЖЕ" *** ТО СОЦИАЛИЗМА Е ЕДНО НЕДОНОСЧЕ" ВСЕ ЕДНО ОТКРИ АМЕРИКА.

9

Анонимен

преди 6 години

Бай Тошо прокара без помощи и заеми пътища в цяла България, тоя Kpaтуноид с милиарди помощи не може да направи 300км. магистрала. И на Бай Тошо пътищата не може да изкърпи.

8

Анонимен

преди 6 години

Никъде в Европа няма такъв проблем с тировете. САМО тук в една изостанала финансово, търговски ,и културно СТРАНА Излезла от социализма. КАТО НАСТЪПИ ЛЕТНИЯ СЕЗОН ТИРОВЕТЕ ГИ ГОНЯТ КАТО НАШЕСТВИЕ СКАКАЛЦИ КОЙТО ЩЕ ДОКАРАТ БЕТСТВИЕ И ТО Е ПРОСТО ДЪРЖАВАТА ИЗЛИЗА В ТРИМЕСЕЧЕН ПЛАТЕН ОТПУСК И ВСИЧКИ ОТ ЕВРОПА ДА Я ЗАОБИКАЛЯТ