65

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСДС и Костов признаха македонски език.

64

Анонимен

преди 6 години

Всички идиотщини,които се извършват в БЮРМ от сърбоманите на Груевски,с кражбата на българска история ,се командват от ненормалниците в Кремъл.Белград и Скопие са тяхни безмозъчни изпънители.

63

Анонимен

преди 6 години

Абе,нашата държава няма ли позиция по тези въпроси?Докога Божо сам на барикадата!

62

Българин от Скопие

преди 6 години

Тука в Македония, пропагандата с фалшифициране и изкривяване на историята е толкова страшна, просто нямам думи. Вадят думи от някакъв исторически документ, изкривяват ги, и като видят думата Македония, казват: аха, ето каде пише че сме постоеле! Някакви псевдо-историци и комунистическо-титови пенсионери разправяат че са по-стари от слънцето. А МАНУ мълчи.

61

Анонимен

преди 6 години

Гърците и сърбите никога не са били нападани от българите, а те са нападали и гонели българите.

60

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе знам да има семейства бежанци, които бягат от ГърцияИма много роми и турци които и сега не говорят български

59

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 69През 80-те късокраките мустакати дебелог*ъзи гъркини пазаруваха, парадирайки с много крясък в ЦУМ, особено преди Коледа и Великден. Нещата бавно, но сигурно си идват на мястото и последните стават първи, дай Боже на акъл. Природата им не е по-хубава от българската и запомни: със седнала гъркиня не се запознавай. Същото важи и за малтийките.

58

Анонимен

преди 6 години

В БЮРМ съвсем умишлено се набляга на ПОСЛЕДНОТО ИМЕ НА БМОК а именно ВМРО защото това О им бърка в ...и да СЕДМИЯТ РЕВОЛЮЦИОНЕН ОКРЪГ Е ОДРИНСКИЯ,а СЕРСКИЯ Е ДНЕШНА ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ и малко в Гърция!!!ПЪРВИ ПРЕДСЕДАТЕЛ ХРИСТО ТАТАРЧЕВ,ПРЕПОСЛЕДЕН ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ,ПОСЛЕДЕН ИВАН-ВАНЧО МИХАЙЛОВ!Другите са написали на 100 места КАКВИ СА ,третият доживя до наши дни и им го каза КАКВИ СА ТЕ-СРЪБСКИ ГО..ДА!!ТОЧКА ПО ВЪПРОСА!Каквото са учили ЩЕ ГО ОТУЧАТ И ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА УЧАТ ИСТИНАТА.

57

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 63А преди това чия е? Никога е нямало такава държава със собствена азбука и ясно отличим език (а не диалектче). През 90-те всякакви там словенци и хървати мислеха, че говорим на македонски, а то било нещеш ли чист български! Точно заради членуванеТО

56

Анонимен

преди 6 години

Аз нямам против да се имат за отделна нация, език и държава, но:1. До 1944. историята да не се пипа! Насетне, ако искат да се пишат клингони, то, асъл на тях приличат;2. Да спрат с провежданата антибългарска кампания на правотелствено ниво.Ако щат, да си правят частни институти, да си тв(п)ърдят, каквото си искат, но да не преследват пробългарски настроените хора.Честно, не ми пука, ама толкова са ми омръзнали тези србск измкри, че ако са наясно колко са незначими в моети битие, ще се гръмнат

55

Анонимен

преди 6 години

Айде стига вече глупости,македонистите НЯМАТ НИТО ЕДИН ДОКУМЕНТ написан на различен от БЪЛГАРСКИЯ КНИЖОВЕН ЕЗИК в коЙто да се пише за някакви си 'етнички македонци"ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ ЗА "АНТИЧНАТА ИСТОРИЯ"НА БЮРМ СА НА ГРЪЦКИ,ОСТАНАЛИТЕ НА БЪЛГАРСКИ!!!Признават че са НОВА ПОЛИТИЧЕСКА НАЦИЯ ОТ СРЕДАТА НА 20 ВЕК И ТОЧКА!!!Или,или -изборът е техен!Достатъчно е само да се прочете завещанието на Христо Татарчев за да се рабере какви СА БИЛИ ПО САМООПРЕДЕЛЕНИЕ ИСТИНСКИТЕ ИЛИНДЕНЦИ И ПРЕОБРАЖЕНЦИ!!

54

Анонимен

преди 6 години

500 хиляди са приети и значи има и такива които не са работили за България. Според тебе трябва да приемем всички бежанци както сега които се гърчеят, сърбеят или турчеят. Имам прители които са им внуци и значи са добре в България."Не са 500 000!Освен това, ДА, щом се самоопределят като българи, значи ТРЯБВА да ги приемем и то ВСИЧКИ! Не знам да има семейства бежанци, които бягат от Гърция и да са дошли тук да се гърчеят. Това е лишено от нормална човешка мисъл.

53

Анонимен

преди 6 години

До Анонимениска ти се.

52

Освен при Цар Душан

преди 6 години

"Македония е от 1919 г. в България Сърбия и Гърция. 1396 -1919 г. е турска."Дай да се изразяваме правилно, щом като искаме да бъдем дребнави!За да сме изцяло дребнави, значи не трябва да казваме, че е била "турска", а е била "османска". Има голяма разлика, като се замислиш. А преди падането на България под Османско владичество, дълго време Македония (област Македония) е била българска и с българско население. И никога не е било най-малко сръбско. Имало е периоди да е гръцко, но не и сръбско.

51

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДа да както САЩ свалиха Янукович в Украйна и после Русия им гепна Крим, защото искат НАТО.

50

Анонимен

преди 6 години

200 000 агенти казваш500 хиляди са приети и значи има и такива които не са работили за България. Според тебе трябва да приемем всички бежанци както сега които се гърчеят, сърбеят или турчеят. Имам прители които са им внуци и значи са добре в България.

49

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСтамболов не е бил подкупван от никого-достатъчно е гребал с черпака от държавния мед,за времето дето е бил във властта.А че е пернал през ръчичките рускята имперски Азиатски департамент-само добро е сторил.

48

Анонимен

преди 6 години

Македония е от 1919 г. в България Сърбия и Гърция. 1396 -1919 г. е турска.

47

Анонимен

преди 6 години

61 не е вярно

46

Анонимен

преди 6 години

До Анонименна българите в Македония,на българите.Македонците се появяват 1944г.