78

ГЕРБ - ерчета

преди 6 години

А КЪДЕ Е ВАШИЯТ ВОЖД и ОСМОЪГЪЛНАТА ГЛАВА ?А ААА , *** ТО ТУКА НЯМА ЛЕНТИЧКИ ЗА РЯЗАНЕ БЕ ДА ПОЧТИ ЗАБРАВИХ.

77

Анонимен

преди 6 години

все пак, някъде излезе ли информация относно причината за възникване на побоя. Много глъч, а откъде-накъде и защо?

76

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е за същества, които работят срещу България, а да пребиваш български деца е точно такова деяние, ДА СЕ ВЪВЕДЕ ЛИШАВАНЕ ОТ БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО. МАРШ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ! КЪДЕ - ТВОЯ РАБОТА! Ама нямало социални помощи и инвалидни пенсии за 80 % от деца на етноса - ваша работа. Единствената помощ, която може да им се окаже - натоварване на евтин транспорт и там някъде - в океана има много ничии острови, да си търсят помощи там. ЩОМ НЕ ЩЕШ МИРА - НА ТИ СЕКИРА!

75

cazzo duro

преди 6 години

"Драги ми смехурковци", поговорката "наведена глава сабя не е сече" знаете ли я? Знаете я ама не ви отърва. Та знаете ли кога ще станете народ а не племе??? Простичко ще ви го кажа: -Когато ромите бягат да се жалват в полиция и прокуратура а не вие! Смешковци страхливи!

74

Анонимен

преди 6 години

ЦАЦА СЛЕД АСЕНОВГРАД ИДВАМЕ ПРИ ТЕБ ! ВСИЧКИ СТЕ ЗА *** ! КОФИТЕ СА ПРАЗНИ И СА ВАШИ ! ВЕЧЕ ЕТНИЧЕСКИ МИР НЯМА ! НЯМА ! И ТИ И ПРАВИТЕЛСТВОТО СТЕ ПРИЧИНАТА ЗА ТОВА ! НИТО КРАЧКА НАЗАД , ИСКАМЕ ВЪЗМЕЗДИЕ, НИЕ НЕ СМЕ НАРОДА КОЙТО ТЪРПИ И Е ПОСЛУШЕН , НЕ ИСКАМ ПРИКАЗКИТЕ ТИ ИСКАМ ДЕЙСТВИЯ. НЕ ПРИЗНАВАМ НИКАКВА ЗАПОВЕД ОТ ВЛАСТТА , ЗА МЕН ВЛАСТ НЯМА , ТЯ Е РАЗКЛАТЕНА ТОТАЛНО , НЯМА ДА СЕ ПОДАДЕМ НА ГЕНИЦИДА ОТ РОМИТЕ , НИЕ НЕ СМЕ ОВЦЕ ВЕЧЕ

73

Тъпото

преди 6 години

Що не са ги подлепили с греблата ве еййй

72

СПЕШЕН въпрос към Гл

преди 6 години

Прокурор, Президент< Премиер, ЗАКОНОДАТЕЛИ;1.Трябва ли да продължават да ПОЛУЧАВАТ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ хора, които БЕЗПРИЧИННО се гаврят( нападат ги, бият ги, убиваят ги) с хората, спазващи законите(работят, учат), както е в случаят с Асеновград.2.НЯМА НИКАКВИ приказаки на "ОМРАЗА", както ЗАУЧЕНО и ПРЕДНАМЕРЕНО се изказват от една партия.3.Да престане ФАВОРИЗАЦИЯТА на хора МЪРЗЕЛИВИ, които живеят от социални помощи, инвалидни пенсии, само раждат деца, БЕЗ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ и създават ПРЕСТЪПНИЦ

71

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 6 години

''Те ще бъдат обвинени в хулиганство, съобщи главният прокурор Сотир Цацаров.''-ЦАЦАРЕ,това е СМЕШНО!!!

70

Анонимен

преди 6 години

вчера парламента одобри тегленето на нов държавен заем от 200 млн евракис ,да ви е честита новата придобивка.

69

упс...

преди 6 години

Достатъчно е правоохранителните органи и правосъдсъдната ни система да заработи без "калпака" на БХК и законодателната система да не толерира никой!Всички трябва да са равни пред закона - без значение на социален статус, етническа или верска принадлежност.Уви!!!Хаоса на либералната идеология ще продължава да разделя обществото и напрежението ще нараства!

68

?

преди 6 години

Данъци хвърлени на вятъра. Интеграция = 0 Желание за интеграция = 0

67

ognyanz

преди 6 години

Тези, " обвинени в хулиганство" ще получат глоби (които няма да платят) и условни присъди. Но ще продължат да си получават социалните помощи. Въпрос с повишена трудност за управляващи и правозащитници: "Трябва ли държавата да изплаща социални помощи на хора, които дължат пари на държавата". А за да се спре това даже не е необходимо да се променя някакъв закон. Само решение на министерския съвет. Бойко и пишман-патриотите ще кажат ли нещо по това?

66

Анонимен

преди 6 години

Само си пишем тук ,но така нищо няма да се промени.Трябва да се вдигнем на протест.Трябва да сме единни.Тая *** трябва да си знае мястото.Стават все по нагли. трябва да го е страх да се покаже от дупката си.

65

Анонимен

преди 6 години

Държавата храни ромите с 4 млрд. Лева годишно . Българите не могат да си позволят по 1 дете. Ромките раждат по четири и половина средно деца. За 20 години са се увеличили 4 пъти. Всички партии ги хранят! Българите са роби в собствената си държава! Срам , срам за нас!...Или научи жена си да ражда по четири деца и половина или спри да ревеш като вдовичка за...

64

Баязид

преди 6 години

Ако искате справедливост.почнете от Винкел Симеонов

63

до крайната десница

преди 6 години

много си зле

62

Анонимен

преди 6 години

"Жандармерия пази ромската махала в Асеновград"

61

Банго Дорчестер

преди 6 години

Хората лека-полека започват да осъзнават, че проблемa е сериозен и много задълбочен, и решението му е възможно единствено с кардинални мерки...каквото и да означава това. Иначе другото -интеграции, мулти-културизации и т.н. измислици на глобализма са си просто пишкане срещу вятъра и вода под моста! Не помагат...

60

Анонимен

преди 6 години

Всеки народ има право на самозащита. От държавата - нищо. Тези ще ги освободят след 24 часа. Ще им наложат глоби (които няма да платят) и условни присъди, за да кажат, че са спазили закона.

59

varg

преди 6 години

пРЕД СГРАДАТА НА БОЛНИЦАТА ИМАШЕ ОКОЛО 150 РОМИ,ЗАЩО ИМА САМО 9 АРЕСТУВАНИ ???