103

валери иванов

преди 6 години

Държавните служители не плащат осигуровки. Държавата плаща. Но държавата продължава да плаща личните осигуровки на държавните служители, които получават и пенсия. Докога ще продължава тази несправедливост? Нима служител с повече от 2500 лв. пенсия и заплата не може да си плаща личните осигуровки?

102

анонимен

преди 6 години

Първо в МВР трябва да се направи истинска реформа.Прекалено дълго време канцилариите остават пълни с хора, които само и само водят отчети било то за престъпления или нарушения на обществения ред.После изчистване на всички придобили право на пенсия.Не са малко полициите средно на глава на населението просто не са разпределини правилно. Не на последно место и да се има предвид,че осигоровките на държавните служители каквито са в МВР се поемат от държавата.Средно един полицай взема около 1000лв.

101

Dies Irae

преди 6 години

До АнонименСлед като се осигурявам на максималния праг и всеки месец държавата ми взима по 1700 лева като данъци и удръжки имам пълното право да плюя заради това, че когато са ми трябвали МВР те ме местят в 9-та глуха, когато отида на доктор, а ти имаш пари за теб направление няма, когато децата ми нямат право дори на стипендия за успех защото другите имали по голяма нужда от нея, когато всички навсякъде искат от мен, а насреща няма нищо съм в пълното си право да псувам и да се сърдя!

100

Анонимен

преди 6 години

знам ,че няма да стане но само си представете 7 дни без полиция,пожарна,112,жандармерия, нека всички които плюят се замислят малко и много ми е мъчно като всички пишат за своите данъци ,какво плащате бе хора ние от марс ли сме като 90% от работещите се осигуряват на минимална ,като сте толкова съвестни граждани плащайте на макс па тогава искайте ,поне държавните служители немат мърдане и си плащат пълните данъци и осигуровки , та тия от сивата икономика дето се изявяват тука да спрат да плюват

99

ehaa

преди 6 години

СПРЕТЕ БРЕ ХОРА,МВР не работело-да се закрие,ми то по логика-да закрием училищата че няма смисъл от тях вече,да закрием болниците че доктори неостанаха, и т.н.Да вземем да закрием и държавата че ХОРА читави в нея не останаха.СПРЕТЕ да се плюете едни други-полицаи срещу лекари срещу учители и т.н.НЕвиждате ли че нарочно ни карат да се мразим едни други и продължават да ни тъчат-ОПОМНЕТЕ СЕ ВЕчЕ,25-30 год. не ви ли стигат

98

ehaa

преди 6 години

Писна ми да чета глупости написани от разбиратели ''умни хора''-нищо неразбиращи,спрете бре хора-излаагате се или получвавате хонорари за това? Писна ми от хора които всичко знаят и могат ама само на клавиатурата а ги е страх от тъмното.Писна ми от платени келешчета които плащали данъци а нямат един ден трудов стаж,писна ми да чета да се съкрати мвр-ами на кой ще се обадиш бе като те натиснат да те насилват,писна ми от всичката помия която изиват разни измекярчета които взимат пари за това.

97

Dies Irae

преди 6 години

Крайно време е работещите в тази държава да излязат на общодържавна стачка и да откажат да плащат данъци за каквото и да е докато институциите не си свършат работата и всичко за което сме платили и плащаме не се изгради. Да видим тогава кой крив кой прав! Като ви оставим без данъци и полиция и администрация заплати ще искате от бай ви тиква ама той не ги вади от джоба си, а от нашия! НЯМА ПАРИ ЗА ПОЛИЦИЯТА ДОКАТО НЕ ПРЕКРАТИ ПРЕСТЪПНОСТТА НА ***!!!

96

Dies Irae

преди 6 години

Да си набият в канчетата полицаите, че повече пари вървят със задължения! Искат пари да почват да си вършат работата поне за парите който взимат сега! Или да променим закона както е в САЩ като влезе бандит да му пръсна мозъка и да съкратим МВР тъкмо ще облекчим останалите. Хората ви плащат заплатите за да им гарантирате спокойствие след като хората масово не се чувстват защитени, и смятат МВР за синоним на корупция и мързел значи не си вършите работата и не заслужавате дори сегашните си заплати!

95

Анонимен

преди 6 години

Първо да махнат работещите пенсионери в МВР които по цял ден се крият в някоя стая и вземат по 1600 лева на месец !

94

1

преди 6 години

Хора, вие правите ли разлика между стачка и протест?Когато някой "стачкува", не работи в работно време, а когато някой протестира го прави в работно време!

93

Анонимен

преди 6 години

Като гласуваха за божеството не стачкуваха? Не е честно ,преди 4 години Бойко биеше гражданите протестиращи срещу картела ЕВН, ЕОН , ЧЕЗ , къде е жандармерията да ги поздрави тези демократично ? Или и те са там ? Банда биячи на невинни хора рекетират България Ако на това не му се вика колективна корупция от народа какво е ?

92

Анонимен

преди 6 години

Никакви пари за тия престъпници с пагони !

91

Анонимен

преди 6 години

За какво стачкуват господата? За пари ?! Защо им се позволява да стачкуват? Никой не ги е назорил за МВР нали? А как живеят навън от МВР болшенството от хората ясно ли е на полицаите. Дават им заплата - основна + добавките за прослужено време+ извънареден труд + охранителни + вещево + голема отпуска / при частника и това нема / + 20 заплати при пенсия и добра пенсия.Освен това си бачкат част прома, рекето некои, сашо тръпковщината отделно + чушки, ниви, ливади, лозя, орехи и пр.

90

Анонимен

преди 6 години

стачкуват ама не стачкуваха вчера като изскочи един от храстите и размаха палка все едно е видял един куфар с пари да идва :)

89

Българин отново

преди 6 години

До Вергил: А колко получава млад учен с докторат и езици, млад лекар, инженер, учител?

88

ПОЛИЦАЙ

преди 6 години

До АнонименПЛАЩАМЕ ПРИЯТЕЛЮ,И ОСИГУРОВКИ И ДАНЪЦИ...И ВСИЧКО КОЕТО ТРЯБВА. СИГУРЕН СЪМ,ЧЕ ДОСТА ПОВЕЧЕ ПЛАЩАМ ОТ ТЕБ.

87

вергил

преди 6 години

До БългаринИзпитите включват физически тест,медицински тест,психотест , тест за езикова култура и тест за интелигентност.Не са чак толкова трудни,но щом доста хора се провалят на тях,значи кандидатстват некачествени кадри.Което е нормално-трудно може да се привлекат вече качествени кадри при 650 лв заплата.

86

7687

преди 6 години

Така като гледам , това правителство едва ли ще изкара до есента . ББ щеше да има пари и за полицаи , и за военни , и за здравеопазване , пенсии , заплати ----- >>> но той покри / съучаства / в ограбването на КТБ - 3.5 млрд лв , санирането - >>2 млрд - доникъде няма да стигнат , защо подписваха нови договори като знаят , че няма пари ??? Също кой знае какви ангажименти е поел за бежанците , така че ........

85

Българин

преди 6 години

До Вергил: Приемните изпити са по четене и писане и таблицата за умножение, нали? Трудна работа!

84

вергил

преди 6 години

До Анонимен 83Има хиляди кандидати за полицаи на куково лято.При всеки конкурс остават незаети места.То дори и да има кандидати не могат да издържат приемните изпити.