25

банкя

преди 6 години

Виновни са Родителите те са за ...ване.29 годишен:наркоман,безработен,с джип за 200 000 хил.и дриги екстри.от кога е наркоман,др.психари,ми за дрогата кой е давал парите нали безработен.ТЕЗИ родители и другите като тях докараха българия до това ниво.и малкото останали в българия са замлъкнали и само наблюдават и мълчат.

24

Безпартиен

преди 6 години

Марихуаната, повече помага за очни болести, ракови състояния, паркинсон и доста други тежки заболявания. Ползите и са доказани. Естествено ако пушиш от 8-9-и клас всеки ден, е нормално да ти е изпушила китарата, като с всяка зависимост (цигари, алкохол и прочие)

23

Анонимен

преди 6 години

Марихуаната причинява дегенеративни болести на мозъка, от типа на Алцхаймер.

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22Моля моля има и портокали.

21

Анонимен

преди 6 години

Наркомани имало - голяма работа, важното е, че сега има банани - за банани подрипвахте и ревяхте по улици и площади, а не да няма наркомани. Искахте - получихте, какво не ви се харесва?

20

Анонимен

преди 6 години

Какви са тия психоЛОГИЧЕСКИ обременености, да ви имам и капацитетите! Абсолютно неадекватни и некомпетентни хора и организации стоят зад така наречената борба с наркотиците!

19

Горан

преди 6 години

Защо не му направите публична вивисекция на тоя, та да изследвате корените на зависимостите, и отклоненията му? Звучи ми, като много добра идея, за конкретния случай!

18

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че на Желяз и на този другия до него, в интереса на тези двама хора е да ИМА наркозависими, за да имат работа. Това е.

17

Анонимен

преди 6 години

Аре разкарвайте го от страницата тоя изверг. Да го вкарват доживот и толкова. Цял ден ли ще му гледаме гнусната мутра?

16

Анонимен

преди 6 години

Тоя тип е налагал приятелката си почти час, докато я убие. През това време никой от съседите не е викнал полиция, или се е намесил по какъвто и да е начин, въпреки че крясъците са се чували из целия блок.Че този е ненормален, е ясно, но и че България е пълна с пасивни, страхливи мишки - също. Дори не звъннали на 112.

15

Анонимен

преди 6 години

До у 14Как какъв? Нагъл и самонадеян.

14

у

преди 6 години

И такива карат коли по същите улици, пишат мнения по форумите. Строил бил журналистите в две редици на влизане в залата, представете си какъв е в свободно състояние.

13

Lothbrok

преди 6 години

Тоя цъ,рвул що не го пуснат в клетка и да се бие с някой ММА боец? Да види как се бият и убиват безащитни жени!

12

Само питам

преди 6 години

Не трябва ли престъпленията извършени в нетрезво състояние, надрусани и прочее да са с утежнение на вината. До кога ще минават по тънката лайсна скапаните друсалки?

11

сминдух енд чесън

преди 6 години

Преди години повечето българи произхождахме от "прогресивни работнически семейства".И тогава някои не бяха като другите и бяха обучавани и лансирани като по различни.Този е такъв, а резултата е налице

10

С

преди 6 години

Чакайте, чакайте, чакайте! Защо той е наркоман? От какъв зор? В България разпостранението на наркотични вещества разрешено ли е? За алкохол и алкохолизъм, да, но за дрогиране... Кой допуща това, което е в разрез със законите ни?! И за това се говори и пише най-спокойно, а ние трябва да го приемаме за нормално??

9

Анонимен

преди 6 години

до 4 така е то, ако е друго решението в затворите ще са повече от тия по улиците.

8

Анонимен

преди 6 години

стигнал, ама видял че невършат работа и си тръгнал

7

пфуу

преди 6 години

До Бау Всъщност ти вече го оправда с изявлението,че е психично болен.Това освобождава от носене на отговорност.Това ще се опитат да докажат и куп адвокати, подплатени с много пари от родителите му.

6

Анонимен

преди 6 години

Липсата на трудов стаж може да те доведе или до наркотиците или до затвора, или до политиката.