40

MrX

преди 6 години

Само простаците слушат сръбска музика. Затова те пълнят родното черноморие. Нормалните хора почиват в Гърция или Турция.

39

Издислав

преди 6 години

Важното е, че и тази година ще има "ръст" в българския туризъм. Аз например, вече не познавам НОРМАЛНИ хора, които ще почиват в България.

38

Анонимен

преди 6 години

Кой нормален българин все още почива на Мутроморието?!Какво ме засяга, че музиката ила силна и т.н.? Който е отишъл там, сам да си сърба попарата и да не ни занимава с глупoстта си.

37

Анонимен

преди 6 години

*** да си слушат чалгата сами,ще си дам парите там където се чувствам удобно

36

Анонимен

преди 6 години

хора,спрете да ходите на тези псевдо курорти докато не се научат да ви увахават

35

примерно...

преди 6 години

ама няма да помогне. Коментарът на Джурналист казва всичко.

34

примерно...

преди 6 години

ами като ти пречи музиката събираш чантите, на колата, и казваш на хазяина/хотелиера, че заради шумящата *** отсреща изчезваш , плащаш му за една вечер и толкоз. Той да се разправя с собственика на зоопарка.

33

Анонимен

преди 6 години

Рагин така ги е учил

32

ЯЯ

преди 6 години

Приморско е един голям вмирисан селски нужникъ !

31

Анонимен

преди 6 години

Говорилня, нищо друго.

30

СА

преди 6 години

До ДжурналистНие сме ориент няма друг начин-кой каквото иска да говори,че сме европейци!!

29

Анонимен

преди 6 години

Ама да не сме пионерска организация със задължение да се ходи на двуседмична почивка в Приморско.На който не му харесва , да не ходи, който си е чалгарче и си ги харесва кръчмарските истории си е баш за там!Шарен свят!То се е видяло че на нашето море не е за семейни, интелигентни и платежоспособни хора!

28

vlady

преди 6 години

Имах съседи, които дънеха чалга до дупка. След като усетиха екстремната божественост на Hypocrisy вече нямаше такива проблеми дълго време.

27

Джурналист

преди 6 години

Нека да си го кажем в очите - голям процент от българите са чалгари и им харесва да гледат тресящи се тела. Простащината се допълва с арогантността и наглостта на собствениците на тези заведения. Да му мислят нормалните, които имат малки деца.

26

Валентин

преди 6 години

Много обичам та пири, като тази на края: Много е трудно да се различи шум от фонов шум. Еми като ти е трудно подавай оставка и се махай. Не си незаменими и за твоята позиция има поне 20 човека, които могат да намерят решение. Уволнявайте ги тези тър теи. За какво прибират заплати?

25

Анонимен

преди 6 години

Жалко за Приморско. До преди 15-20 години беше хубаво място.

24

Настъпан

преди 6 години

Ами в Созопол е същото. "Веселата уличка" е свърталище на чалга и простотия. Един ромски певец вие като настъпан всяка нощ-започва в 22,30 и ... докато има мераклии да го слушат. Обаждали сме се в полицията , която не си мръдва пръста или ги посети, те спират за половин час и после още по-силно крещят по микрофоните. Често, като се обадим повторно , полицая учудено пита кое заведение вдига шум, защото полицаите не са го чули. Сигурно с конкурс по глухота ги избират.

23

Анонимен

преди 6 години

Тази жена от репортажа иска странни неща, все едно живее в уредена държава. Нали и Ангелкова каза, що да не сме Ибиса или не знам си кво. Който може да свиква, който не може - другаде. Жалко, но е факт. Нищо не става.

22

Анонимен

преди 6 години

Преди 15 години ходех почти всяко лято в Приморско, от тогава всяко лято съм в чужбина, най-често в Испания, а в Испания най-често в Палма де Майорка. Преди 15 години се отвратих от строежите там, от това, което стана с плажа и от какво ли не още.

21

Анонимен

преди 6 години

Много странен народ - да слуша чужда кръчмарската музика на съседите по морето - и гръцка, турска и сръбска. Глупава работа.