59

На хитлер брат му

преди 6 години

Защо ве мои човек.Защо скочи на всички едновременно.Голям кавал си честно.

58

Анонимен

преди 6 години

Хитлер изправя Германия на крака и дава самочувствие и работа на немците. Това няма как да бъде направено от "откачалка" ======Еми, Ердоган също изправи Турция на крака. Остава да завладее вилаета изцяло, да избие 100 000 български "терористи" за да наплаши останалите, да "командирова" българите да строят пътища и сгради по Анадола, да обложи всички българи с 50% данък и ще видиш как ще скочи жизненото ниво на Турция.Да се възхвалява паразитизма е най-низкото в човека, плюя на теб.

57

Анонимен

преди 6 години

Хитлер изправя Германия на крака и дава самочувствие и работа на немците. Това няма как да бъде направено от "откачалка"

56

Хитлер - капут 2

преди 6 години

И за да не останете с впечатление, че откачалката Хитлер е направил нещо голямо, на бял свят трябва да излезе цялата истина за 2-та Световна Война. След като САЩ навлизат в тяхната т.н. Велика Депресия, олигарсите там решават да излязат от кризата като провокират една война в Европа. Играчите от Уол Стрийт финансират Хитлер, все още не са затрити снимките на най-дъртия от фамилията Буш - Прескот Буш, който като финансов олигарх лично спомага за финансирането на откачалката Хитлер.

55

Анонимен

преди 6 години

Ако беше спечелил комунистите нямаше да убиват българи и да съсипят царство България, но уви :-(

54

Хитлер - капут

преди 6 години

Изданието отново пуска теми за ненормалника Хитлер за да избъзика чуствата на неудачниците в България намерили пристан в идеологията на тази откачалка. Тази статия така и не споменава каква квалификация има Хитлер - никаква, той е бил един пияница. Книгата му "моята борба" е на нивото на влюбен средношколник, който решава да вдигне жизненото ниво на германците като обяви всички други нации за непълноценни и съответно заслужаващи да бъдат избивани и използвани за роби.

53

Румен до 49

преди 6 години

САЩ въоръжиха Русия с "Т 34" и "Катюша". А също им изпратиха противотанковите и ПВО установки, заради които нито една бомба не падна в Москва. А,и Шпагените бяха от САЩ. Ти си едно болно малко мозъче.

52

кин-дза-дза

преди 6 години

До Анонимен48работлив славянин , *** скиор, жена заварчик.... не че няма, ама са на изчезване.

51

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

приказките са си приказки. художника ни връща територии, а руснаците в момента ни карат да плащаме дупките в баланса на газпром. докато художника е на власт, имаме излаз на бяло море , а по време на сив за малко да станем 16та република. по време на ужасния ужас сме били бързо развиваща се аграрна държава, а сега внуците на партийните секретари пцуват седесето що прецакали ткзс.

50

Lothbrok

преди 6 години

Чел съм някъде, че Хитлер намразил е,вреите защото като бил още юноша майка му била много болна, и един лекар ев,реин не искал да помогне на майка му Клара Хитлер, защото тогава нямали пари. И от тогава Хитлер се е заклел, че ще унищожи евр,ите, не знам колко тази история е вярна, но съм я чел.

49

Антон Кутев

преди 6 години

Велик човек. Жалко че не е жив за да го направим почетен председател на БСП.

48

ф

преди 6 години

Чърчил също не е бил цвете.След като унищожава безмислено Дрезден и много немски градове се налага да се храни от английския джоб цяла Германия и този умник пада от власт само месец след като е спечелил войната чрез интриги и манипулации на обществото . Англия разбира,че това е края на нейната империя след края на войната. Нещо ,което Хитлер не искаше да им отнема. А за Руската зима.....Глупост,Барбароса е предвидена за 9 седмици .Кой да предположи ,че САЩ ще въоръжат до зъби СССР.

47

Анонимен

преди 6 години

Ако Адолф имаше възможност да поговори с Меркел, щеше да покани руски гастербайтери да бачкат за Велика Германия, вместо да си играе на война

46

Деница Илиева

преди 6 години

Много е сладък и хубав Адолф!!!

45

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонимен44японците са истинските печеливши след вв2.

44

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До ОНЗИантистенокардин и силно овкусени напитки, бърже. че жегата не ти идва добре. зими и два деанксита. ако ги изпиеш с ракия, ще те черпя една бира.

43

Анонимен

преди 6 години

Германците излязоха победители от Втората световна война

42

ОНЗИ

преди 6 години

Абе ОНЗИ, авторът на тази фашистка помия, и ТОЗИ, *** на фейсбук профила, вие що за маймуни сте !? И колко е прав Путин - запитали го: ".....при конфликт между Русия и САЩ, какво ще стане!?...." - отговорът "......пълно унищожение на всички и всичко.....". Така, че ОНЗИ, не бъркай в *** на историята, защото ще заприличаш на орехова торта в лицето !!! Върви там в психиатрията и се лекувай!!!!

41

Румен до 38

преди 6 години

Най-голямото ни постижение е че винаги сме оцелявали/и все със същото име /,за разлика от империите и съюзите в чиито състав сме влизали.

40

д

преди 6 години

Англия и Франция започнаха войната срещу Германия на 3 септември .Хитлер е бил прав,не той е започнал ВСВ.