14

Таню

преди 6 години

Такиви пасквили се раждат, обикновено, в главиците на полово незрели/нищо невидели мадмоазелки с претенцийки за елитарност

13

123

преди 6 години

Егати тайните... Пак някой без опит се е чудил как да избута статията.Ето някои истински тайни:1. Мъжете изпускат нарочно по малко течност в устата по време на орал.ната любов.2. Мъжете желаят да свършат в устата на партньорката си.3. Понякога в сек.са, за да свършат по-бързо, мъжете си представят, че партньорката им прави орал.на любов на друг, защото това ги възбужда.

12

Анонимен

преди 6 години

Авторката свободни съчинения. Като му дойде кулминацията се освобождава.Не че се наслаждава на момента.Като е правил секс преди 12 часа,трудно. Зависи от мъжа,жената в какви взаимоотношения са.

11

Анонимен

преди 6 години

Ребрата и излезли липса на цици.Изфръкнали капачки на колената от слабост.От коляното на доло започва да прилича на Клеопатра Патра защото е била патрава.С леко криви крака.Две ръце луфт.Изхвъкнали странични кокали.Изобщо гледката ужасяваща.

10

Анонимен

преди 6 години

Гледа се във витрината и щастлива.Слаба,гърчева.С луфт между краката две педи. Все едно е преплувала Океана на бъчва.Грозна...Грозна.От слабост.Кой ми казва и ги лъже,че са толкова прекрасни слаби.Всъщност са много зле.

9

Менко на 48 вдовец

преди 6 години

Я обичам да свират за начело, след това да врънем жеста и да поклатим 2-3 часа. Па га дое ще свършим. Тва само да свири не е ...

8

Анонимен

преди 6 години

Големи факти голямо чудо, все едно някоя монахиня споделя опит. Има други възможности, които повишават кефа на мъжа. На мен приятелката ми, докато ми правеше сффирка си пъхна пръста в дупетто ми. Ето това доставя кеф.

7

WtF

преди 6 години

Не е точно така , питат за мъжки тайни отговарям но ме и трият ......

6

Анонимен

преди 6 години

Отворете си един порно сайт и ако ми покажете конлагеристка ок.Но да ми твърдите ,че Джезве кокали,бостанско плашило е по ...секси от това на снимката дадено.Да закриват порно индустрията.Неделни разбирачи! Не стига че не разбирате от жени и имате доблест да се излагате.И да налагате мнение различно от вашето.

5

Анонимен

преди 6 години

Да бе верно що не сложите нещо от концлагера.Да се накефат воальорите.

4

Анонимен

преди 6 години

WtF,Не те знам от къде този извод.Но...,не ми се вярва жените да премират на всеки да му го финтират.Това е малко пресилено от твоя страна.

3

Анонимен

преди 6 години

Много е важно да станеш сутрин и да прочетеш за с вирките.Това осмисли деня ми!!!Благодаря на работещите по темата.

2

Анонимен

преди 6 години

Много си е хубаво дупето.Ти шшшт.Явно си падаш по бебета,А не по жени.

1

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости.