7

Анонимен

преди 6 години

От всичко де що може, тия докопват кинти.

6

мда

преди 6 години

До до 6Ами най малкото щях да гледам собствената си жена :) намирам и не по малко красива от известните по снимкките...

5

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам смисъла от подобна показност. Милиарди души са виждали бременна жена и видът й е документиран в милиарди документи, снимки и видео. Поредната бременна жена с какво точно се очаква да се отличава от всички?

4

до 6

преди 6 години

абе прав си, ама ако не бяха милионите(които получават за тези фотоси), не знам кво щеше да гледаш и съзерцаваш особено от тези мили дами.Ама царя си беше прав - верйвайте ми.

3

мда

преди 6 години

Намирам женското тяло за красиво. Винаги съм го намирал :) а когато е бременно, жената наистина носи една допълнителна светлина в себе си и е още по красива. Мили дами продължавайте да ни радвате :)

2

снайпера

преди 6 години

Наде ***, така разказваш все едно си родила четири пъти?!

1

Анонимен

преди 6 години

Съжалявам, ГРОЗНО Е, ДОРИ ОТВРАТИТЕЛНО, ОБЕЗОБРАЗЕНО ЖЕНСКО ТЯЛО, колкото и да го налагат разни изчанчени мозъци за красиво. Както се мъчат да внушат, че разголените цици за кърмене на публично място са нещо много правилно. Ми то тогава кърмачките да се разчекнат без бикини, за да покажат "свещеното място" откъдето излиза бебето. Изобщо си е чиста проба ексхибиционизъм. Това са интимни неща, те не са за обществена консумация, освен ако дамите нямат комерсиална цел, което май е истината.