23

Анонимен

преди 6 години

Жената,като не го иска..., значи не го иска!

22

Анонимен

преди 6 години

Женското неготвене било като мъжкото неиздържане на семейство. Вие издържате ли семействата си?

21

Усмивка

преди 6 години

Аз се чудя как може изключително голяма част от жените да имат толкова високи претенци и постоянно да се плюе по мъжете. Както има криви мъже така има и криви жени. На повечето от познатите ми жените им НЕ чистят, НЕ готвят масово, НЕ подрежда, Не кара дете ако има на училище искат чистачка у дома да идва да не изреждам и ЗАЩО...Щото давала Секс.... Ми ние какво ви даваме ТРУШИЯ ли ?

20

КАПРИЗИТЕ НА КИФЛАТА

преди 6 години

Ето заради това много мъже не се женят , развеждат се или се отказват от дъщерите си ! В показания списък с женски капризи може да се добавят още поне тридесет .

19

99

преди 6 години

Дойдоха проблемите с парите и веднага дим да я няма... Аз мога да се лиша от много неща за да свържем двата края, но тя не и от цигарите :D

18

99

преди 6 години

Типична статия от жена. Когато се е настройла за каране - няма никакъв начин бурята да отмине-> Корабът вече потъва... До скоро си мислих,че имам годеница до себе си, накрая се оказа,че всичко е заблуда. С 300 зора я накарах да си подреди малко дрехите и като започна една кавга.... Дребните неща и компромисите изграждат връзката, ако ги няма значи сте маймуни!

17

Млад и готин

преди 6 години

Първата и единствена грешка,Нямате пара!

16

Много важно

преди 6 години

До Само да напомня..Тъй като те гледам, от километри ти личи, че си правил/а секс с гардероб!Или с дръжката на метлата.Сексът е за възпроизводство. Това е.Не е, да си го развяваш на прайдове!

15

Само да напомня..

преди 6 години

До Много важно..че сексът се случва "там, горе"! "Там, долу" е просто атрибут, който е повод за секс и нищо повече. Няма особен смисъл да се обсъжда анатомически, доколкото , ако е налице емоционалното избухване "там, горе", физическото оформление просто няма значение!Практиката на хомосексуалните, зоофилите, некрофилите и пр. само доказва това твърдение. Можем да правим секс и с гардероб. Стига да го възприемаме като обект на желание. Това е!

14

Анонимен

преди 6 години

Но! Нещо не си како требва някои мъже.Требве им прозрение.

13

Анонимен

преди 6 години

Някакъв гьотверин.Двама,трима ще му видят сметката. Ще си намери майсторо.

12

naTpuoT

преди 6 години

пълни глупости

11

Анонимен

преди 6 години

8,Има разлики и във външните атрибути на този анатомичен орган.Осмицоооо, още много има да се учиш!

10

До 8

преди 6 години

Как реши, че съм жена?Явно, от "голям" опит.

9

и

преди 6 години

Дори и Анонимен номер едно да е прав, изброените точки, логично, биха помогнали на жената да не е объркана.

8

Анонимен

преди 6 години

До друже, освен плитчините/ дълбочините, намира се разлика и във фи-поемността, както и разлики например за естетите- във вкусът!

7

До авторът на статия

преди 6 години

Значи номер едно е прав за по-голяма част от взаимоотношенията мъж-жена, за останалата част питам тези всичките точки които ги изброявате, всяка една по себе си ли е причина или всички заедно, или някъкъв процент?

6

До Много важно

преди 6 години

Имах състудент, който много самодоволно повтаряше същото. В крайна сметка се оказа, че на 24 г. още не е правил секс.Остана да се дипломира една година след нас, защото беше мързелив и имаше невзети изпити. Точно през тази година една очилата, нахална пак от нашия курс го убеди да се ожени за нейна близка - студентка от провинцията, която търсила съпруг-софиянец.Не ми е удобно да го питам дали е успял да преспи поне веднъж с някоя друга, да разбере, че жените не са еднакви там долу :)

5

Гошу

преди 6 години

До Статията ..Няма такова нещо като женски мерак. Има мъжка логика, която според нас е правилна и женска, която е по-интересна :)))

4

Гошу

преди 6 години

Абсолютно вярно :)))