6

Анонимен

преди 6 години

Къде се врат нахалните поляци. Нямат ли си Балтийско море, да потъват там. А не тук след среща с някой Калибър! Че морето да разнася вонята им

5

Анонимен

преди 6 години

Герб са криминална партия която не работи за България и точно за това даси подават оставката.

4

фсфсфгшегегвасдвчррг

преди 6 години

С обсъждания нищо няма да се промени, докато обсъждат, тълпи от диви хора от Азия и Африка пристигат в Европа. Действия трябват, за да се спре инвазията.

3

упс...

преди 6 години

Абе, тя нашата армия е доведена до състояние да изпълнява само "представителни функции".

2

Да ни пази бог!

преди 6 години

Армията на Полша: 120 000 войника, 1009 танка,467 самолета, 5 подводници. Армията на България:под 20 000 войника,80 танка,самолети...3, подводници няма.Как командир на Дивизия ще бъде равнопоставен на Командващ Армия ? Ние сме доброволно формирование, а не военна сила за война!

1

Анонимен

преди 6 години

Какво има да обсъждат?Още когато Меркелица се опита да разпределя емигрантския поток между всички държави, членки на ЕС, поляците заеха позиция,достойна за една уважаваща себе си нация.Те заявиха една съвсем малка бройка, която биха приели и то само ако отговаря на четири условия - да са християни, да са семейни, родителите да имат минимум средно образование и да нямат повече от три деца!Притискат ги да отстъпят от тези условия, но те са безкомпромисни.Браво на поляците!Да се поучим от тях!