14

крадат ДДС от народа

преди 6 години

ОКаза се че данъка убиец на икономиката е нагло престъпен НЕЗАКОНЕН.Проверете колко стотин милиарда живи лева с а ограбени с незаконния ДДС Благодарение на този Незаконен данък ликвидираха над 80% от българската индустрия показно >Милиони останахме без доходи за десетки години

13

Арести за цветанов и

преди 6 години

Черната икономика е страшна.Нагло корумпирани на власт харчат незаконно ограбвани от народа хиляди милиони живи евра за тежко терористична педофилска техника.Която е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА/ Мръсните терористи чрез камери са увредили всички деца в училищата и в много градини и ясли.Престъпниците са още на свобода даже се подиграват на МВР нагло

12

aaa

преди 6 години

Вчера правя превод 9000 лв . от клона на фирмата ни в град X ,до централата в София,сметката е фирмена,имам и пълномощно.Таксата за транзакцията която прибира банката и която се изчислява по незнайни за мен критерии е около 15 лева.Та на всеки с малко ум в главата му е ясно каква "сива" икономика ще борят бан.дитите в парламента.

11

Анонимен

преди 6 години

Ха,ха,ха! Ами така ще разправя генералният мениджър на Mastercard. Нали те ще спечелят най-много от тази далавера. Не мисля, че и шефът на Visa ще каже нещо друго. Тези ни вземат за пълни балъци. Даже и "проучване" си поръчалили и коментират "резултатите" му. Ненаситни банкери-лихвари които нищо не произвеждат.

10

Гост+

преди 6 години

Не им стигат парите от данъци - това им е проблема. Че направи сивата икономика бяла се - хората се чудят къде да работят за по-нормални пари.

9

Има черна икономика

преди 6 години

Най страшна е черната икономика .Терористи крадат милиарди от народа чрез нагло незаконни данъци,акцизи и ДДС. Ограбените десетки милиарди се насочват към НАГЛО КОРУПЦИОННИ ОБЕКТИ ..Това е БЪлгария на БОрисов и Цветанов ,Станишев и други..

8

Анонимен

преди 6 години

Сива икономика евтиното е така и после сива икономика що щото оня бил цените да е отдолу ама не мисли че това се отразява важното тои да е това е във всяка свера що мамините са на власт

7

Баба Куна

преди 6 години

Хахаха, тези вярват ли си.Баба Куна онзи ден ме пита защо се казва сива а не черна, или пък синя...

6

www

преди 6 години

ВСИЧКИ ФИРМИ НА ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ СА В СИВАТА ИКОНОМИКА - Е КАК ДА СЕ ОПРАВИМ ???

5

Анонимен

преди 6 години

Маскировката сега е сивия сектор.Лицемери.

4

Анонимен

преди 6 години

90% дори не знаят какво означава "сива икономика" ...

3

сминдух енд чесън

преди 6 години

У нас всеки може да си поръча ,каквото си иска проучване.Истината е ,че не сме готови да плащаме за подобни неща ние като потребители ,а банките още повече.

2

Анонимен

преди 6 години

Ами честно казано за никой в малките населени места не го правят, чешат си езиците, важното е да го въведат този минимум за да може банките да започнат да взимат такси за всяка стотинка, реално след 10 години БГ ще е един град икономика, защото няма да има кой да работи вече, тогава ще стане интересното, защото няма да има пари и за пенсии и за заплати в държавният сектор, какво да говорим за обезщетения при пенсиониране за някои?

1

Анонимен

преди 6 години

Че на кого му е нужно да купува от малко населено място нещо повече от 1000 лв.като той може да си купи нещо за пределния миниму кеш разрешен,който е в повече от това и освен туй и добавено с карта,с чек дори и т.н. или в малките населени места големи търговски зони,бази ще се правят,за кои интересно като инвеститорите обикновено влагат обикновено много,ако има кой да купи на село над тия пари.