11

Анонимен

преди 6 години

Емигрантите им ще я развиват в западна Европа. Халал колячи на свободния пазар.

10

По подразбиране

преди 6 години

САЩ е в безисходица. Ще промени облика на И.Д, но няма да спре да финансира тероризма косвено. Това е посланието на дългата статия.

9

Х.

преди 6 години

Войната в Близкия Изток няма да спре. На мястото на ИД ще изникнат 3-4 други организации, кюрдите ще поискат своя държава, което за Турция означава война, а следващата крачка ще бъде кюрдите в Иран и Ирак да се надигнат. Да не забравяме сблъсъка между шиити и сунити, т. е. конфликта Иран-Саудитска Арабия. Там един ден ще се лее кръв. Всъщност войната започна, но в Йемен. И сякаш забравихме за талибаните. И, разбира се, всички, вкл. Египет, са срещу Израел. Ивицата Газа да не би да е спокойна?

8

ФАКТ

преди 6 години

Добре че се намеси Русия и подгони терористите иначе до сега цяла Сирия щеше да е под тяхна власт както беше по плановете на САЩ....

7

Анонимен

преди 6 години

ИД минава в нелегалност (не че досега беше много легална), но ще правят нещо като партизанските движения. На света му трябваше цял век, за да се очисти що-годе от комунистите - поведени от една красива лъжа за равенство и ''диктатура на пролетариата''. Колко ли време ще отнеме да се очистим от новата джихадистка напаст?Комунист, джихадист - няма разлика - идеологизирани садисти.

6

Жалка статийка

преди 6 години

Тази статия е тотален пропаганден бълвоч. Истината е, че положението се промени след включването на Русия и точно Русия и сирийската армия са основните сили, смазващи ИД.

5

Ясна работа

преди 6 години

Израел премества бойното поле в Европа!ИД си свърши работата в Близкия Изток,сега ще ги пратят на Стария континент,да разбият и него.Любопитното е,че на белите хора се забранява да се защитят!Хитро,а?

4

Анонимен

преди 6 години

В целия този бъркоч, няма и дума, че с помощта на Русия, сирийската армия освободи 90% от територията , държана от ИД. Останалите 10% са именно край Мосул и Ракка, където американците в коалиция от 60 държави, се оссраха тотално.

3

Анонимен

преди 6 години

басси глупостите.ясно е, че докато има ислямисти, и неолиберали, ще има и тероризъм

2

Анонимен

преди 6 години

Явно някой иска да се представи за спасител от тези прости нехранимайковци а кой ще е този "някой",това тепърва ще се узнае.

1

Анонимен

преди 6 години

А хората,които контролират социалните медии що търпят това,вместо да блокират всички опити за реклама на тези непристойни посегателства???