16

ТЕРЕЗА

преди 6 години

ВСЯКО ДЕТЕ ТРЯБВА ДА ИМА РАВНИ ПРАВА С ДРУГИТЕ,ТОВА,ЧЕ РОДИТЕЛИТЕ МУ СА КАДЪРНИ И РАБОТЛИВИ Е ПОХВАЛНО,А НЕ ДА ГО ЛИШИ ЗАКОНЪТ ОТ МИЗЕРНИТЕ 250 лв.,А ОЩЕ ПО-СМЕШНО И ЖАЛКО ОТ МИЗЕРНИТЕ ДЕТСКИ...

15

маке

преди 6 години

Ке апнат,ке пинат ,ке уважат булките и след 7 годин па ке има 2500лв...

14

Анонимен

преди 6 години

КОЛКО Е МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА!!КАКВО ЗНАЧИ ПРАГ 400 ЛЕВА!!-----------ЯСНО Е, ЧЕ ТОВА Е ЗА ОНЕЯ ДА ГИ НАКАРАТ ДА СИ ПУСНАТ ДЕЦАТА НА УЧИЛИЩЕ !!!НО ГЛУПОСТТА ТУК Е, ЧЕ МОЖЕШЕ ДА ГО ИЗМИСЛЯТ ДА НЕ Е ЕДНОКРАТНО А ДА Е МЕСЕЧНО ПО 20 ЛЕВА ТАКА ОНЕЯ ЩЯХА ДА ПУСКАТ ДЕЦАТА И ДА ИМАТ ЗАВЪРШЕН ПОНЕ 1-ВИ КЛАС!

13

дядо Пенс

преди 6 години

Предимно от шведската общност,нали?

12

!

преди 6 години

На тези изисквания отговарят по-вече от половината първокласници.

11

анонимен

преди 6 години

Ха така! В махалите пак ще има думба-лумба и песни и танци до зори , и после ромейчето се спира от училище !

10

Анонимен

преди 6 години

А на децата на младите научни работници от БАН ще дадете ли по 250 лева или ще им кажете: "Вие какво търсите тук, заминавайте за Германия или Франция! Че даже и в Румъния ще сте по-добре!"

9

Бедност!

преди 6 години

Живеем в държавата на социалнослабите ! Честито! Еднакви пенсии, помощи за всички и via con dios!

8

Капитална грешка!

преди 6 години

Тези пари нека да се дадат на децата от семейства с ниски доходи,но НЕ В НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА,а след като учебната година приключии то при условие, че детето не е отсъствало- освен по болест,и ако е усвоило преподавания материал.Който не знае български език, остава извън списъка на децата, които ще получат по 250 лв!

7

анонимен

преди 6 години

Откъде ги изкараха толкова, като от 21г се раждат средно около 65х деца, част от които в чужбина и продължават да живеят там. Всички останали в Бг ще получат тази помощ или по- скоро някои хора ще усвоят(откраднат) помощта

6

Мераклия

преди 6 години

Мойта грамотност е кат на първолак. Ше зама ли и ас пари да си наема шофйор?

5

Анонимен

преди 6 години

Защо ми изтрихте коментара?Ще го кажа по друг начин.Не може да има толкова много индиичета в първи клас,освен ако някой не иска да усвои/присвои/едни пари.

4

Влади

преди 6 години

Е, от тях поне 40000 са ***. Наши пари, на работещите българи, дето нямаме право на детски, зер само плевелите трябва да се размножават. Но какво става с нивата, превзета от плевели - е..ва и се майката.

3

Анонимен

преди 6 години

Та това са 80% от първокласниците.Абе,Бойко,българки не са ли раждали преди 7 години?

2

Човек от народа

преди 6 години

Само за година-две Бойко Борисов даде пари на полицаите, на учителите много пари наведнъж даде, на пенсионерите два пъти, на военните даде пари да си купят самолети, на полицаите пак даде за нафта, на толкова много малки фирми раздаде пари, а оттам косвено и на работниците в тях... Даде и държавни поръчки на по-големите фирми, даде за нови кладенци на Ямбол...Вече започна дори и на първолаците да дава пари!Не знам да сме имали досега толкова щедър държавник! Колко много пари раздаде на народа!

1

Анонимен

преди 6 години

индианци грабнат пари за ракия.