102

анонимен

преди 6 години

27 години не ви стигнаха за да стигнете до извода за некачествените и скьпи стокибилла виена няма нищо общо с билла бьлгария в лидл пени и алди в германиявлизат само забрадки и шалвари а в бьлгария поддьржат наи високи цени

101

Цецко

преди 6 години

Кажете храните с проблеми. Не ги крийте. Така ставате съучастници на другите. За какво ние / държавата даде пари за това изследване. Нали за да научим ТОЧНО ИМЕНАТА НА ФАЛШИВИТЕ И СКЪПИ ПРОДУКТИ.

100

Скоро е било..

преди 6 години

Не забравайте, дядовците им докато колонизираха света избивайки милиони местни, на нас ни казваха - спокойно "братя християни", ние ще си правим фабрики и ще развиваме просвещенска дейност, а вие си стойте още ако може да ви поколи Турчина, 2-3 епохи по-назад в развитието; иначе вярваме и изповядваме човешките ценности. Та на какво мислите са научили тези дядовци децата си?

99

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"И какво излиза: най-бедните в ЕС ядат храни на двойна цена и със занижено качество. Къде е сега Вожда да спомене колко сме добре?"Не забравай - най-бедните, които живеят в райска градина, дето нектарът и медът сами капят в устата... не на въпросните бедни, разбира се..

98

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"при соца нямаше проблем с цените на бананите, защото нямаше банани"да си храниш децата само с банани...

97

Анонимен

преди 6 години

В лидъл сиренето ти е вкусно, но това не значи, че е истинско. Точно лидл с месните и млечните продукти те цакат отвсякъде, за това пише "Произведено за Лидл България". Ясно.

96

Анонимен

преди 6 години

Киселите млека си развалихме заради всички допостими химии, които нявлязоха и у нас. Отворено и 15 дни след срока и нищо да му няма..... смятайте какъв ***, 100 на 100 химия отвсякъде.Държавата е пълен та*ак, всичко се разруши.

95

Е.бач

преди 6 години

Какво ви интересува цените и качеството на храните ! Нали ***.ме и ***.те ,ъова е достатъчно.

94

Анонимен

преди 6 години

Не стига че *** ядем, ами и скъпи. :D Едно за сметка на друго. Липсва ми едно времешното ОТК(текущ контрол).

93

месара

преди 6 години

дрън дрън ......празни приказки , не ми дрънкайте - цени , % , и други такива глупости ! алоууууу , кажете какво ядем и пием бе , с какви гмо храни ни тъпчете , защо пише без консерванти а продуктите нямат разваляне ,.............. , същите храни и напитки със същото съдържание ли консумират и другите в тоя измислен ес , или тук сме тяхната лаборатория а ние опитни мишки !?????????

92

Анонимен

преди 6 години

До марин русеборнyahoo

91

w

преди 6 години

Немците ни внасят тяхната брак стока и лоши партиди и ни изнасят паричките и нашите качествени продукти. Българино яж българската продукция(по вкусна и здравословна е) за да можеш и утрешния ден да си намериш козе сирене, домашни яйца, мед, билки или горски гъби. Хора събудете се, имаме си всичко, само нямаме култура да си развиваме и пазим българската икономика!

90

Анонимен

преди 6 години

браво бе що спахте 10 години

89

Анонимен

преди 6 години

Когато стане въпрос за внос на нещо евтино отвън веднага се отварят едни големи усти как сме затривали родния бизнес, и след съответното лобиране на съответния продукт се слага мито. Пример пилешките дробчета от Бразилия vs българските

88

Анонимен

преди 6 години

Де го чукаш, де се пука. Уж за храните, а то за цените. Ама няма анализ по цялата верига от склада на едро до крайния купувач. Начи в Германия има един юнак, дето купува на едро, и ако може по-евтино, производителя му вика - кеф ти риба, кеф ти паламуд. После идва един друг юнак, вносител. И той гледа да изкяри - не внася скъпо, внася е така, ако може нещо по-евтинджос. После идва една верига, търговска, и тя си прави сметката. Та да не обвиняваме само производителя, едва ли знае кое къде отива.

87

ясно е!

преди 6 години

На пазара в Солун доматите (каквито тук не могат да се намерят) са по 60-80 цента, а тук разни "камъни" дето половината домат е кочан са по 2.40-3 лв. ?! Дали няма картел и дали гърците нямат и не искат да си продават производството. Това разбира се е само един пример. Всичи плодове и зеленчуци в Солун (на дребно) са с класи по-качествени и по-вкусни и по-евтини. Защо ги няма на нашия пазар, макар и с 10-20% по-скъпи???

86

ясно е!

преди 6 години

В Лидл сиренето Pilos и Sophra са по евтини от насипното българско сирене, а са много по-вкусни! За колбасите не говоря въобще... Никой ли не е забелязал, че всички сухи български колбаси от най-евтините, та до филе Елена и производните. имат вкус на една и съща саламура? Никой ли не е забелязал, че всички "мариновани" рибни продукти на Бг производители (вкл. средиземноморски такива) се киснат в една и съща марината, и съответно имат еднакъв химически вкус? Тук всичко е с Гъ.Зъ напред....

85

Додо

преди 6 години

До 95 Анонимен - преди 2 часа:Казано е вече: късно е да се върнем в пещерите - много сме ...

84

Анонимен

преди 6 години

До Оня тамЖивея в Италия и често пазарувам от Лидл. Цените и стоките са 1:1 с тези в България като изключим българските стоки които тук няма, разбира се. Единствената българска хранителна стока която съм видял тук е....мая за хляб ама в друга голяма верига.

83

Гадно е

преди 6 години

Супер скъпи ***!!! Знаем си го!