7

Анонимен

преди 6 години

Добре че блока не е безплатно саниран, картинката щеше да е трагична.

6

Анонимен

преди 6 години

И ЗДРАВ ДА Е В АПАРТАМЕНТ ИЗПЕРКВА.

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Остави тази работа с лекуването извън диспансерите. Не е възможно! Кой ще купува лекарства и ще следи дали се приемат? Има ли изискване за задължителни регулярни прегледи?-не.Радвай се, че нямаш допир с този проблем. Това е тормоз, шум, стрес... дори полицаите не се отзовават на сигнали - нямат правомощия. Докато се издаде съдебно решение да се прегледа такъв човек насила минава поне 1 година. Системата е скапана.

4

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе сме в средновековието , но системата ни е средновековна. Навън сред нас са тежките случаи, които трябва да се лекуват в диспансерите - да са хоспитализирани. Навън каква грижа има за тях - кой следи дали сиприемат медикаментите? Аз съм за хуманно отношение, но в много случай пациенти с тежки проблеми са зарязани без контрол и лечение. Кой носи отговорност?

3

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Здравната Каса пести от 'апчетата! Психиатри/психолози/психотерапевти са повечето с купени дипломи и без грам състрадание дори отговорност! Но уви не са само те! България - "Полет над кукувиче гнездо"!

2

Анонимен

преди 6 години

Психично болните би трябвало да се лекуват а не затварят. Не живеем в Средновековието.Тъи като все още сме много ненапреднали и нямаме реална представа какво предствляват самите болести хората биват затваряни ако са опасни и пускани когато симтомите са притъпени с лекарства. А ако искаш да ти е спокоино не се раждаш на земята...

1

Анонимен

преди 6 години

Психично болните трябва да се затварят в специализирани заведения, които сега почти липсват. Вижте заглавията от последните дни един психично болен се самоуби, друг наръга родителите си. Колко такива опасни има... и всички са навън сред нас и децата ни.