32

MAD

преди 6 години

На герб долните номера. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ. БЪЛГАРИЯ БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ, ЦАЦРОВ И ПЕЕВСКИ Бойко Борисов и Цветан Цветанов в затвора

31

До 16 /бг мафия/

преди 6 години

Не смеят да го утрепят.Сигурно след време ще се разчуе защо, аз няма да съм глашатай.Но когато се разчуе, ще се убедите, че нашите "страшници" са само едни дребни, жалки смешници.Те биха го удавили и в капка вода, ама не смеят. Затова действат чрез махленски сплетни, за да го очернят в очите на хората, които му симпатизират.Направили ви впечатление колко беше изплашена В.Ахчийска в онези предавания, чрез които трябваше да го оплюе поръчково? Това не е характерно за нея. Има си крушка опашка!

30

Анонимен

преди 6 години

Марешки му голема устата и ГЕРБ наказват!!!!!В държавата на Воце никой не говори без да пита "големио шеф"

29

ONGYLA

преди 6 години

Няма как да разберем дали наистина е глобен, от КЗК могат да кажат всичко :)

28

Анонимен

преди 6 години

Решението на КЗК е подписано с особено мнение от Димитър Кюмюрджиев и Красимир Зафиров, според които изложените мотиви са противоречиви, непълни и не са достатъчни, за да се приеме за доказано извършено нарушение.

27

Анонимен

преди 6 години

това е 100 процентова фалшива новина :)

26

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам защо взехте на човека джобните?

25

Анонимен

преди 6 години

Така е като Марешки се появява заедно с президента Радев, наказателната бригада на герп веднага го наказва и го накара даже да гласува за мажоритарни избори в Народното събрание, гебер..астка полицейщина

24

Не може да бъде

преди 6 години

Както каза един от лейтенантите на Камората:В България мафията си направи държава!

23

Озадачен

преди 6 години

Някой знае ли защо бг.лекарствата в Сърбия са в пъти по ефтини от тук?Още повече,че Сърбия не член на ЕС.Имам чувството,че ни правят на *** една шепа едри фармацевтични фирми !

22

Анонимен

преди 6 години

До 9Не е трудно да започнеш работа в голям склад за лекарства и да сравниш малко цени. Когато една от аптеките му продава лекарство по-ефтино отколкото го купува голям склад за лекарства от завода работата не само намирисва, но направо смърди. Само че няма как да го хванат за това, понеже и заводите са в схемата, а всяка партия има свои хора в управилните съвети.

21

eeeee

преди 6 години

*** държавата дето сме,щом продаваш по евтино от другите значи си нелоялна конкуренция.

20

Бургас

преди 6 години

Значи Еко такси в Бургас трябва са следващите глобени от КЗК !!!!!

19

Анонимен

преди 6 години

и аз подкрепям Марешки, ама от фалшиви новини... ама какво да се прави все пак това е нещо нормално да се случва... и аз като направя едно проучване в нета виждам писания от моето име по чужд адрес, но какво да правя, нито има къде да се оплача нито на някой му пука, все пак не съм депУтат.

18

Патриот

преди 6 години

"Санкцията е равна на 0,1% от приходите на дружеството за финансовата 2016"Малеее те са го разорили !

17

Дончо

преди 6 години

Мафията не разрешава да се продават евтини лекарства и горива!Марешки с теб сме!!

16

бг простаци

преди 6 години

прокаратурата отдавна действа по пОръчка У БГ ! нищо хубаво не очакавайте от там ....Дончев се опита пък да си ппръчва цената на газа на КЕВР ........освен тва с Прокопиев се опитаха да бутнат ЦАЦАТА .....не че ЦАЦАТА не е за бутане ама точно от тези не ми струва добре ......

15

бг мафия

преди 6 години

ТО Е ЯСНО НА КОЙ ВЛЕЗНА В БИЗНЕСА - НА СИКаджиите ...... Маджо и Маргините вкарват контрабдно гориво в българия .......ако не се усети за кво става въпрос може и да го утерпят дори ......просто държавната машина ше го смачка сега ........

14

ангел

преди 6 години

Не съм фен на Марешки , но това обвинение е несериозно , направо смешно , прокуратурата прекали , вместо да разследва Сашо Дончев и компания се разправя с глупости !

13

Анонимен

преди 6 години

Тези му трикове са известни от много време, трябва да се действа още като ги прилага, а не след 2 години. Ама пак добре, че КЗК прави нещо, ако чакаш прокуратурата - все едно да чакаш от умрял писмо.