8

Николай Геров

преди 6 години

Тотализатора трябва да премахне задължителното обявяване на печелившите,че така заприличаха на лафка!Това му беше магията на тотото взимаш джакпота и си живееш живота,а ако искаш се обявяваш!Сега трябва да трепериш от близки,роднини,приятели и тв,мутри и всякаквоа *** искащи от теб ПАРИ.ДА отменят задължителното показаване на печелившите!

7

Анонимен

преди 6 години

ПО ПЕЧЕЛИВША ИНСТИТУЦИЯ ОТ ТОТОТО СА ЗАТВОРИТЕ И ТЕХНИТЕ КЛОНОВЕ.ТАКА Е ОТ ЖИВКОВО ВРЕМЕ. ВСИЧКИ СТЕ ПОДОЗРИТЕЛНИ ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТОИ ВСИЧКИ СТЕ ПОТЕНЦИЯЛНИ БАНДИТИ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА НАШТЕ.- А НАШТЕ СА ТИЯ КОЙТО СА НА ВЛАСТ.

6

w3w

преди 6 години

"Печалбите на спортния тотализатор за 2015 г. са 24,5 милиона и 16,7 милиона за миналата година" . Въпреки това заглавието е радостно. Тотото печели добре. Значи нищо няма да променяме. Т.е. ще продължаваме да търкаме билетчета за символични печалби. В същото време нито дума за игрите евромилиони и евроджакпот, които преди наколко години щеше да влязат в България чрез тотото. Въпросът е кой има интерес те да не взлязат. Дано някой журналист най-после се заинтересува и да потърси отговор.

5

Анонимен

преди 6 години

Колко са,къде са за 27 год.

4

мото

преди 6 години

никога повече тото - прочетох малко

3

Анонимен

преди 6 години

А сега напишете за Националната лотария, колко данъци е платила и колко печалби е раздала.

2

Момо

преди 6 години

Всяка хазартна игра може да бъде спечелена като не се играе. Успех!

1

Възмутен

преди 6 години

Тотализаторът не се представя и управлява добре. Ако гледате телевизия ще видите хора, които са спечелили по 100-500 000 лева от частни лотарии. От държавния тотализатор се появяват хора с печалби по 5-20 000 лева. Не е добра реклама. Не съм сигурен колко са реални печалбите в частното тото и какви данъци се плащат. Държавния тотализатор трябваше да се модернизира и развие много отдавна. Държавните дружества нямат никакъв мениджмънт - само се краде и се назначават най-големите лентяи.