59

неразбрал

преди 6 години

Вярно ли е че дебелия пожарникар от Банкя е генерал? Че в пожарната има ли генерали?

58

Тинев

преди 6 години

Как стана така, че бившите ПРАВОИМАЩИ пак са ПРАВОИМАЩИ?Как стана така, че върховете в силовите структури станаха БАШ правоимащи?Как стана така, че ГОЛЕМИТЕ поборници за демокрация си взеха своето и млъкнаха като риби.Та!!!!!!!Правоимащите ще го преместят в другия джоб, докато тъпанарския народ драска по форумите, удря се по гърдите и крещи с пълно гърло: Нашите са убави, другите са маскари.А те са си едни и същи!!!

57

Категоричен

преди 6 години

На 10. Септември 1944 г. партизаните в България ИЗВЕДНЪЖ станаха хиляди.И станаха ПРАВОИМАЩИ.На 10. Ноември 1989 г. същите ТЕЗИ партизани, се превъплатиха в демократи.И ПАК си останаха правоимащи.И сега СЪЩИТЕ хамелеони имат наглостта да говорят за чест и морал!Борисов, Цветанов, Цачева ........ да изреждам ли?Изхода: Чаушеску - II част, с БЪЛГАРСКИ субтитри!

56

Анонимен

преди 6 години

Трън в очите ли е генерал Борисов на льотчика /забравих имената им/ и гамените/бекапе около него?

55

Анонимен

преди 6 години

До ха-ха-хаБоже, колко са честни комунистите!

54

Анонимен

преди 6 години

Семейно, семейно парти, разбира се! От едно котило са - БКП!

53

Ама че

преди 6 години

Жалък, незначителен, дребен, нагъл, самозабравил се Цветанов- пред избрания от народа голям Радев.

52

Анонимен

преди 6 години

Държавните сгради следва спешно да се дезинфектират, дератифицират и обезпаразитят! Пълно е с кръвопиещи герберуги! И смърди та се не трае чак до Брюксел!

51

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да си говорим,винаги става въпрос за пари.Цветанов явно е обещал купуване на самолети втора употреба от началниците и сега има сърбеж.Пак ше е неговото,спокойно.Днес е съставена комисия от гербери да вземе решение.Въпросът е кой ще си жертва живота с тия самолети.Господин цветанов само се е возил на самолет и разбира само от апартаменти.

50

До 50

преди 6 години

Анонимен платеноизвратител

49

Народен Рисърч

преди 6 години

Рейтинга на Цецо е -10% според последните проучвания.

48

Анонимен

преди 6 години

Президент разединител

47

Анонимен

преди 6 години

В конституцията не пише,че президентът трябва да се среща със всеки невъзпитан и нагъл политик,за когото думи като възпитание ,култура и прочие са минали покрай ушите му и който си мисли,че вече е хванал господа за шлифера.Много се застоя на власт и вече преиграва.

46

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е президента да прочете с разбиране конституцията на РъБъ

45

Анонимен

преди 6 години

Какво очакваш от Радев.Предишният ден го обвиняваш в корупция за самолетите,за което може да те съди,а на другия ден се сърдиш като малко дете,че не иска да се срещне с теб.Ходи си индивидуално при кмета.Няма начин да ти откаже.

44

:))

преди 6 години

Трън в очите ли е генерал Радев на пожарникарят /забравих имената им/ и гамените/герберите около него?

43

Анонимен

преди 6 години

Двама души държат вожда за еди какво си,единия е Цецо-крадецо,а другата е свинетка стиропорова.Дърпат го надолу,но не може да се отърве от тях,вероятно от страх да не запеят,че тогава вкупом трябва да отидат там,където одавна им е мястото.

42

Анонимен

преди 6 години

Резидента на решетников може да стяга багажа за село, дните му са преброени

41

ха-ха-ха

преди 6 години

Гробарите ще трябва да връщат комисионните за португалските бракми.Оказа се ръждивите железа Ф-16 са по-стари от МИГ-29 с 8/осем/ години. Продажните гробари се готвеха да откраднат почти 2 милиарда.Всички гробари по всички етажи са корумпирани и невежи.Факт.

40

гейчо

преди 6 години

ЦВЕТАНОВ ВЪН ОТ ГЕРБСАМО НАСТРОЙВАШ ХОРАТА ПРОТИВ ПАРТИЯТАДОКАЗА СЕ КОЛКО СИ НЕКЪДЪРЕННО ЗА ПОДБИВ СТАВАШВСЕКИ СЕ БЪЗИКА С ТЕБ