27

do 18

преди 6 години

mi ti da ne misli6 4e kato otide6 pri nqkoi mlad 6te znae pove4e ot nego kato znam sega kak si vzemat izpitite

26

Анонимен

преди 6 години

Да е жив и здрав! Апропос, много лекари знаят какво е нужно за човек да е напълно здрав, но имат сметка той/тя да бъде вечния пациент и му изписват лекарства...

25

Анонимен

преди 6 години

Жив и здрав ! Повече като него да има !

24

Анонимен

преди 6 години

Поклон, докторе! Жив и здрав да си!

23

Гошко

преди 6 години

До няма значениеПроблема е че комунизма (така тачен именно от тези възрастни хора),които вместо да се радват на старините си спокойно като нормалните хора в белите страни са задължени да работят за да могат да оцелеят.

22

Анонимен

преди 6 години

Какво почвате веднага глупости за човека - той си се шегува, а веднага почвата с простотиите си. Много изоставате умствено.

21

БХ

преди 6 години

До МераклияОткога когато мъж, макар и дърт, прекарва млади булки е сексуално извращение? Ех тези евроатлантически ценности!

20

Анонимен

преди 6 години

Проф. Миленков, патоанатом от град Пловдив. Роден е през 1924 г. и още работи.По отношение на цигарите. Напишете в Гугъл: Фео Мустакова.Световно известна балерина.Танцувала на най-големите сцени. Родена 1909, умира през 2011г на 102 г. От съвсем млада до смъртта си пуши по 2 кутии на ден.

19

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонимен20разликата между случаИ и случаЙ не те определя кой знае колко по нависоко от консуматорския планктон

18

Анонимен

преди 6 години

Човека е от стария материал,жив и здрав!А сегашните млади хора в 89% от случайте са само консуматори.Нямат минимални трудови навици,а да не говорим че им липсва и домашно възпитание!

17

Анонимен

преди 6 години

БРАВО , БРАВО БРАВО !!! Един достоен човек ,за разлика от фолкаджийките например,които вземат хилядарки,за да разболее умствено населението.

16

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

поредния счупен пиар. кой нормален човек ще отиде при 90 годишен лекар? моралфаговете по надоле дали ще са съгласни децата им да имат 90 годишна учителка в детската градина? или може би ще заведат наследниците си не в токуда при сериозен проблем, а при 90 годишната квартална общопрактикуваща? тия горе болни ли са по главата, или нас имат за улави?

15

Анонимен

преди 6 години

Ако смяташ, че заради пенсионерите не можеш да си намериш работа, значи трябва да седнеш да си помислиш, какви са ти личните способности и качества.

14

Анонимен

преди 6 години

Със сигурност възрастта взима своето, но да твърдиш, че един възрастен човек не става за работа е много ограничено. Ако си в час с главата и добър в работата няма никакви проблеми да работиш. Много от младите въпреки младостта си в главата нямат никой, така че тяхното извинение не знам, какво е!?

13

Анонимен

преди 6 години

Браво на човека. Когато си добър в работата си и най-вече си работлив, граници няма. Човек не трябва да се спира, застоя е пагубен и за млад и за стар човек. Живота е движение и физическо и умствено.

12

Анонимен

преди 6 години

Да е жив и здрав доктора!

11

Анонимен

преди 6 години

Пичага !

10

до няма значение

преди 6 години

Пенсионерите ли са виновни, че 99,9% от емигрантите сте бездарници с високо самочувствие, които не ставате за нищо, а искате да получавате по 2000 лева заплата!Ако човек има знания и умения, може да се реализира и в България - поне в София и Пловдив е така - работа има за всички!Ако нямаш знания и умения - отиваш да миеш чинии в Англия и да гледаш старци в Гърция, това е!Стига сте обвинявали пенсионерите и правителството, че не знаете и не умеете нищо!

9

Анонимен

преди 6 години

Евала, докторе, жив и здрав да си!

8

Митак

преди 6 години

Па и за нормални - човек когато е научен на труд си личи отдалече, независимо от годините. Има млади колеги, които ги мързи да се вдигнат от стола, има и стари, които по цял ден не сядат. Възрастта не винаги може да опише състоянието на човек, особено в професия,в която се работи с ум. Просто в България много хора решават, че като могат да бъркат пясък и цимент и са стигнали върха на възможностите си.