35

Немец

преди 6 години

Ех, хванахте ни! Ами добре, ако искате тогава продавайте ни и вие на нас по-ниско качество храни :)

34

минувач

преди 6 години

До 32Абе, ти в кое село си ??? В София 80% от Градския трянспорт е с климатици.

33

Методи

преди 6 години

До daemonТова е много глупав мит, явно не си стъпвал в Европа, хеле пък в Скандинавието да видиш колко е евтино.На Запад е по-евтино по съотношението "доходи-цени", иначе номинално тук е доста по евтино при 99 процента от артикулите.

32

Явор

преди 6 години

Много несериозно данно. 2% 0.2%. То сигурно подпбни разлики има между отделните кашони...

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен6 лева да ми дават, не бих се качил на градския транспорт от времето на соца. - бой в пещ след 45 минутно чакане

30

Ronald

преди 6 години

Аз питам вие какво още ще желаете. Вие сте *** и това на вас достатъчно даже прекалено много

29

Оставете храната

преди 6 години

Там имаме избор.С мръсния въздух какво правим.Бумът от алергии,грипове и мутиране на клетки на него се дължи.

28

Анонимен

преди 6 години

Малко бла-бла ми идва тази статия. Маслото тук имало 82% мазнини, там 80%. КОЕ масло, бе, агенцийо по безопастност ? Като влезеш в един супермаркет има поне 20 марки масла. Така е и в Бг и в Гер. Кое с кое точно сравнихте ? И намерихте убийствената разлика от 2%, която е пагубна за хората ?!? Измислете поне по-драматични разлики ! :)

27

Анонимен

преди 6 години

До 23Някой друг виц знаете ли? А за трите фалита на държавата и концлагерите имате ли мнение? Те на световно ниво ли са били?

26

daemon

преди 6 години

До проф. Гайдаров от УОГ-н проф. Гайдаров от УО, за Ваше съжаление цените на ьраните у нас са по-високи.Моля не ръсете глупости когато не разбирате.

25

Анонимен

преди 6 години

До 5Стига с тези конспирации! Има избор на продукти, всеки купува кавото прецени.Истинските проблеми на България са сивата икономика и източването на бюджета с фалшиви инвалидни пенсии, а не че има скъпа(качествена) и евтина(с по-ниско качество) наденица в магазина!

24

587

преди 6 години

До НЕ ПИЙТЕ БИРАВ "Оркестър без име" Павката обясняваше на касиерката, дето я сваляше, че в бирата слагат синпро/прах за пране, за да е пенлива.

23

Анонимен

преди 6 години

Двегодишно дете умря от глад в Ловеч. Детето е починало на прага на болницата в областния център. Системно недохранване и лошо отглеждане е била причината за смъpтта момченцето според съдебния лекар.

22

Анонимен

преди 6 години

При социализма градският транспорт беше 6 стотинки, имаше работа за всеки, за всеки имаше дом който никакъв частен изпълбител не може да ти вземе, имаше за всеки образование и здравеопазване на световно ниво, имаше престъпност близка до нулата, сигурност и спокоен живот.

21

убиват с хлор терор

преди 6 години

Ползвани от мед мафията вносители на хлор токсични химически оръжия плащат на корумпирани от Министерство на здравеопазването да глобяват ВиК и собственици на хотели ако не купуват хлор токсични химически оръжия .Отровените отиват на лекар и следва ограбваща нагло вредна терапия до гроб..Убиват народа с инсулти,инфаркти,рак и диабет..

20

проф. Гайдаров от УО

преди 6 години

Пак комплексарски писъци от типа "Швед ритна България в лицето". Малък пазар сме, с бедно население, ако стоката е същата като в Зап.Европа, трябва да е по-скъпа, и ще е неконкурентна. Вие да не мислите, че търговията е социална дейност, и някой ще ви хрантути, причинявайки си загуби?

19

Анонимен

преди 6 години

До АнонименГолям смях-умрял някой да се занимава с нас! Откъде го имаме това самочувствие без покритие, че сме центъра на вселената, не знам!

18

арести за ХЕИ и ВИК

преди 6 години

НАд 7 000 000 българи са отровени трайно и нелечимо с хлор токсични химически оръжия подавани вместо питейна вода в градове и села..няма неотровено дете ..Засичаме дози до милиони пъти над безвредните в течности течащи от питейни чешми в домове на граждани .

17

Анонимен

преди 6 години

Стига глупости, това е поредната фалшива новина! Естествено, че като има разлика в цената, ще има разлика и в състава и евентуално качеството на храните. Да не се забравят и различните вкусови предпочитания. Всичко е въпрос на стандарт на живот. При автомобилите е същото. Шкодата в Германия е 15 000 евро, а тук е 15 000 лева - двете коли нямат нищо общо. Предимството на България е, че на "западни" цени, а дори и по-ниски цени, може да се закупи много по-качествена храна от тази в западна Европа

16

проверявайте внимате

преди 6 години

В киселото мляко и хляба слагат спец съставки с цел масови манипулации преди избориповечето безалкохолни газирани на пепсико под марка миринда да с е проверят много внимателно ..