28

ANGELAKOVA

преди 6 години

IBI SA

27

11

преди 6 години

Дадоха им пари шефовете на какао и клекнаха,надупиха се , и им го сложиха.... и сега приличало на Ибиза.. ? Не мгоат да стъпят на малкия пръст на Испанците...

26

Анонимен

преди 6 години

Приличало на Ибиса хахахаха боже милиИбиса е на светлинни години имайки в предвид милиардите които влизат всяка година от мега яхти, звезди от холивуд итн. Как може въобще да се сравнява с простотията която цари на българското крайбрежие. Алкохол менте, и най изпадналите туристи. Живея и работя в Ибиса от много години и знам за какво говоря. Сравнението между двете места е шокиращо глупаво и смешно.

25

Анонимен

преди 6 години

Българското черноморие е на първо място в класацията за евтинджийски дестинации където се изсипва всякакъв *** и *** за да се напива, друса и *** без пари. Съответно на туристическата популация е и качеството на ***-хотелите. Слънчев бряг е образец на ***-курорт. Гр.озотията-министърка може би не знае че Ибиса е дестинация за забавление, но с тази разлика, че там ходят богаташите но Европа а не изметите. Иначе, да същото е ама на друтия полюс

24

стефанов

преди 6 години

Абе тази персона като говори имам чувството че си вярва.... Запомненете едно - ЗАБРАВЕТЕ НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ - от най-високо до най-ниско ниво - хаос и бардак ....Всичко е дадено на наши и ваши ....нали това целеше герберизма.А тази кукла .....чудя и се на акъла - простотията ходи по хората

23

море

преди 6 години

Хайде, защити бизнеса на мутрите.Знаем кой има заведения и хотели там.Знаем,че се продава дрога ,че се стреля и убива.Ха-ха , място за забавление. Последно съм бил на българското море 2001г. и повече няма да отида.

22

Ибиса

преди 6 години

Ибиса=Слънчев бряг, хахахахаТова е все едно да сравниш кръчмата на село с концерт на някоя звезда, нали и двете са развлечения. Това показва че тази е доста задръстена и не е виждала какво е Ибиса. Тези изкарват оборот колкото е на България външния дълг.Ако си мазохист върви в Слънчев Бряг, пригответе се за нерви, бездомни кучета, циг сни, митри, кифли и мръсотия до шия. Ааа и най-вероятно ще ви оберат поне един път.

21

Хахаха

преди 6 години

Бас хващам че тази е виждала Ибиса само на картичка.Слънчев бряг е толкова далеч от

20

Анонимен

преди 6 години

До ЦецоАми тази дърта кобила за каква се мисли? Тя ли го създаде слънчака?

19

Анонимен

преди 6 години

В Слънчака даже се стрелят за н/парко място. Европейски тийн, кре.тийн и рядко туристи идват черният им дроб да срещне нещо.

18

мен

преди 6 години

Ангелакова,ходила ли си в Ибиса?!Там не ходят помиари.Няколко пъти съм бил там.Живея от 20 год.в Испания.Разликата от Сл.бряг и Ибиса е от земята до небето.Не може и дума да става за сравнение.

17

Анонимен

преди 6 години

Не знам ама аз два дена звъня и по южното и по северното всичко е фууул. Едвам се намират места за повече от 5 човека и то на задните линии. Не ви знам, какво говорите тука явно сте само драскачи , не и туристи. Даже ми се смеят от хотелите , че за повече от 5 човека от Март месец се запазвало :))

16

Баи х.и

преди 6 години

Тъй тъй....а ти си запиши час при някой пластичен хирург че те мяза на мутирал к.р.окодил

15

Анонимен

преди 6 години

Така е, у нас всичко е наред. Повече никой да не се съмнява. Всичко е изгладено, проблеми няма. И вълкът сит и агнето цяло. Повече е нещо като Сочи и Севастопол, ама Ибиса...

14

Феликс

преди 6 години

Както и София не е България но заплати и бизнес са водещи там.

13

Селяндур

преди 6 години

Ангелкова ще почива и на север и на юг. Може и на центъра на черноморието. Но важното е дали ще си плати за това. иначе на кой не му се почива на нянолно места. Важното е реклама правим на другарите които обраха банките. Техните хотели трябва да пълним. На рекетьорите на плажа джобовете.

12

Анонимен

преди 6 години

Министър на съсипването на туризма е тая госпожа и слуга на корпоративните интереси

11

позор

преди 6 години

И тава го казва Български министър!?

10

Анонимен

преди 6 години

Като повтаряш само негативното в едно място само отблъскваш туризма. Но след 10 години ще питаш къде ми е пенсията или децата ми са на вънка. И там си имат проблеми , не са безпроблемни.

9

анонимен

преди 6 години

Ангелкова, от къде те извадиха?! Не спираш да се хвалиш с броя туристи посетили България, а за алкохолните изстъпления и престъпления на Слънчев бряг, нищо не казваш!