15

Нфб

преди 6 години

таз година 4 .догодина 40...трябва Китай да брани сащ от пиратите на Судан....

14

Нфб

преди 6 години

тези разрушители ще бранят американските брегове от пирати и джихадисти

13

Анонимен

преди 6 години

ИМА ГОЛЯМ ИЗНОС НА КИТАЙЦИ ЗА САЩ, ВЕЧЕ СА 40 МИЛИОНА. САН ФРАНЦИСКО ПОЛОВИНАТА Е КИТАЙСКИ .ПРИЛИЧА МИ НА ТИХО И НЕЗАБЕЛЕЖИМО ЗАВЛАДЯВАНЕ НА САЩ.

12

Анонимен

преди 6 години

А бе огромни територии, ама все пустини

11

Относно:

преди 6 години

Военната мощ на СПЩ, РФ, КНР.Председателят на военния комитет на отан заяви: Ние се сблъскваме с колосална модернизация на всички родове войски на руските въоръжени сили.Засега Китай изостава във военните технологии.

10

Анонимен

преди 6 години

до 5 ким сун Тоя пиян руснак искахте и 1968 година да работи за вас, но к'во стана? Навлязохте с танкове и техника в Русия и светна нещо за изведнъж и от вас не остана нищо. Пак заповядайте!

9

мунчо

преди 6 години

какво става за 800 мл долара военне кораб 180 новав българия за 800лв ремонт на фрегати-нашите услуги са по скъпи от нови китайкщи кораби сигорно сме много по качествени

8

Анонимен

преди 6 години

Китай са голяма работа. Могат , имат желание и произвеждат всичко. По цял свят има марката " made in china" . Но си нямат само едно " евроатлантически гей паради " . Е тука ние им водиме.

7

1111

преди 6 години

Понеже ще изкарат 4 разрушителя ги прави новия сввтовен хегемон ли ? Специално САЩ имат 76 такива ,така че на оня с перчема можеш да му лигавиш ,сещаш се кое :)) Хал хабер си няма селянина ама коментира.

6

ГАДОРЯН

преди 6 години

Новият световен хегемон а впоследствие и жандарм! Това е положението. Оня червендалестия с перчема да свиква

5

ким сун

преди 6 години

Пияния руснак до като се занимава с запада и ислямските диктатори,не забелязва какво чудовище се развива до самата му граница.Един милиар и половина китайци имат нужда от територия,и скоро пияния руснак ще работи за китаеца.

4

Татяна Дончев

преди 6 години

Тези разрушители ще охраняват новите китайски Северни територии в Сибир!

3

Анонимен

преди 6 години

Еми така е. Напред са много и даже вече са номер едно в света. Някога на площад " тянанмън" ликвидираха платените от Сорос и ЦРУ протестъри и ето ги , сега са на светлинни години напред в бъдещето. А евроатлантическа БГ се радва на чужд сателит на чужда фирма и атъва в мрачното средновековие.

2

Боби

преди 6 години

Кораба е с Китайско копие на американските Томахавки. И китайска версия на С-300.

1

Анонимен

преди 6 години

Това военната техника китайците я вадят също като детски играчки.