83

От нашето море

преди 6 години

Уважаеми сънародници! Тук се вижда, че вече сме 16 република и няма защо да виним бай Тошо! Докато ние само приказваме и нищо не правим, Несебър, Поморие, Влас са тотално превзети от руснаците. Богати, спокойни, със самочувствие, Но и добре облечени, със спортни, поддържани фигури( по-младите), образовани и четящи. Децата им -тихи и възпитани, за разлика от нашите. Изобщо, спокойно, те ще ни оправят!

82

Анонимен

преди 6 години

Известно е какво и как трябва да се направи. Просто няма желание. Не е до неразбиране, липса на средства и т.н извинения за сегашното положение. КОРУПЦИЯ, която разяжда всичко в България. Кой не го знае това? Колко от нашите политици останаха без собствен хотел по морето и др. ни курорти? Безсмислено е говорим едно и също. Няма да променим нещата. Късно е!

81

Пенсионер

преди 6 години

До Анонимен 81 *** ти си добре бе..Аз се върнах от морето преди 30 години.

80

Така е

преди 6 години

До ЯЯ 69 А не така приятел. Тези хотели са построени с кървава пот, и не бива да изоставяме мутрите. И те са хора и те леб ядат.Нали така? Така е ..

79

Анонимен

преди 6 години

До Никога на нашето морИаз така, вече повече от 5 години

78

8

преди 6 години

На море не обичам да ходя, но абсолютно всичките ми приятели и познати вече ходят в Гърция...

77

..

преди 6 години

не знам амаа и софия е пълна и морето е още по- пълно. няма нищо свободно. поздрави

76

Анонимен

преди 6 години

До :)Черна гора е перлата на Адриатика. Най-големите богаташи и холивудски звезди почиват там.

75

:)

преди 6 години

"Черна гора,която си е баровски курорт,дори за германци и французи"Ти баровски курорт знаеш ли какво е? Черна гора е скъпа единствено за БГ безработници!

74

74

преди 6 години

Един път се живее, пич! Катафалките багажници нямат!Яж, пий, носи си новите дрехи и... не ходи на кофти места да "почиваш". А за "несъответствието между декларирани доходи и това,което харчете.." нямам думи. Откъде реши, че някой, който ходи в Гърция или Черна гора не си плаща данъците?????Нормален ли си?

73

Иво

преди 6 години

Не е вярно. В държавата има много "бандинг". Даже прекалено много и затова сме на това дередже.

72

Анонимен

преди 6 години

Хората непрекъснато мрънкат,че се бедни.В същото време,един под мен пише,че дава по 100 евро само за нощувка. Друг,че ходи в Черна гора,която си е баровски курорт,дори за германци и французи и т.нКак става тая работа и къде са тия бедни хора,не знам.Мнозина пишат,че искат да има законност,както в западна Европа. Ама ако е така,веднага ще ви проверят и дори осъдят за несъответствието между декларирани доходи и това,което харчете.

71

Брадвата

преди 6 години

*** става за 11-12 клас ученици и 1-2 курс студентчета, тръгнали да търсят къде да го заврат. Останлите си гледат интереса и не ходят в тая клоака

70

:)

преди 6 години

Селчовците по-долу цитират гръцка оферта 70 лева :) За 35 евро толкова :)Ако искаш да почиваш на хубаво място си приготви поне 100 евро на вечер за хотел. Да, скъпа е Гърция, но пак я предпочитам пред Черноморието. Едното е почивка и зареждане, другото е мазохизъм. Ако нямах пари, щях да отида на планина в България, но НИКОГА няма да цамбуркам в акотата на Черно море.

69

Анонимен

преди 6 години

Курс-към Византия,с пълен напред! На Слънчака да си гълтат райския газ,да се мятат през балконите и да си ядят претоплените манджи!

68

Никога на нашето мор

преди 6 години

Мутри на сушата, фекалии в морето ...аз отивам в Гърция. На политиците ни, циментирали Черноморието пожелавам мъдрост и духовно израстване.

67

ЯЯ

преди 6 години

Пълно е Гръцкото и Турското море ... на мутрите много здраве и калпав сезон от мен !

66

Люлин

преди 6 години

София,Фандъкова и метрото са най великите неща в БГ

65

фьодор

преди 6 години

Само почакайте да влезем в шенген и ще видите как един българин няма да остане на черно море. Всеки ден по границата ни с Гърция се извисяват километрични опашки. Представете си ако няма граничен контрол

64

сара

преди 6 години

До драги селяниНие селяните от вътрешността на страната отдавна си караме каруците на други места извън страната. Вас, селяните от Черноморието ви оставяме да посрещате другите селяни от Европа , които да обгрижвате и търпите.