5

Анонимен

преди 6 години

на F16V. Ако говорим за стари версии то си даваме парите на вятъра. Не коментирам други самолети, защото е ясно, че няма как да се купят Руски.

4

Анонимен

преди 6 години

Ако трябва да сме обективни;F-16C е съпоставим с оборудване и поколение на JAS 39 Gripen C. И двата са вече стари модели. Цената е в полза на Ф 20млн $ срещу 50млн$. Ако трябва да купуваме нови изтребители то трябва да заложим на F-16V или JAS 39 Gripen Е, който още е в разработка за да отговори технически на F16V. Цената на F16V е 60-70млн $ а на JAS 39 Gripen Е още не е ясна. Не е ясно дали СААБ изобщо ще доставят такива изтребители в близко бъдеще. Бразилия са поръчали такива но с оборудване на C и възможност за ъпдейт до Е. Ако говорим за проекта на Gripen Е то той наистина е конкурент н

3

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не ме интересуват никакви самолети. Ограбена и пропаднала държава ще хвърля милиарди за ненужно въоръжение. Ай сик тир

2

Анонимен

преди 6 години

Да не се заблуждаваме. Дали сме ...... под наем на Задокенския брат, и грипените нямат шанс. Има толкова F -ове с изтекъл срок на годност, а парите да идат в Швеция - няма как да стане.

1

Питам

преди 6 години

Абе Миков, я да те питам като говориш за социална борба , даваш ли си сметка до какво ни доведе тази борба. Я виж какво става във Венецуела.И там социална борба , а? Социална мизерия.Това е .