7

Анонимен

преди 6 години

Гошко, ти пък си намерил къде да купуваш имоти... България, че и в центъра на София. За същите пари можеш да си купиш приличен имот в някоя развита страна ; )

6

Гошу

преди 6 години

До BulgaroТака се "пукна балона", че преди време - 2009 година цената беше 650 евро квадрата, сега е 1110-1200. Добре че не чаках повече да се "пукне балона", че щях да хапна кожения жезъл. Айде разбирачите чакайте да се спука и да си вземете имоти на ниски цени, особено в центъра на София :))) Успех ви желая :)))))))))))

5

Анонимен

преди 6 години

1, ТИ МВР ГО ОСТАВИ, КОЙ ЩЕ ОСТАНЕ ДА РАБОТИ ЗА ЕДНО МЕРСИ - ПО ДОБРЕ ЧИСТАЧ В ГЕРМАНИЯ И 1500 ЕВРО ЗАПЛАТА,ОТКОЛКОТО 24 ЧАСА НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ И ДА ТЕ ПРАВЯТ НА МАМУН, А ТЕЗИ НОМЕРА СА ТОЛКОВА СТАРИ И ИЗТЪРКАНИ, ЧЕ СЕ ЧУДЯ ИМАЛИ КОЙ ДА ИМ СЕ ВЪРЗВА.

4

Бизнесмен с Ауди

преди 6 години

Един съвет от мен - не си купувайте двустаен, много е тясно в тях. По-добре си вземете два четиристайни един до друг и си ги свържете с вътрешни врати. Ако ви се дават още мъничко пари, целият етаж си вземете.

3

Гошу

преди 6 години

Хванах последния влак аз :) Купих изцяло в кеш, без никакво изплащане двустаен в центъра и сега не ме е еня вече за наеми-маеми. Още един тристаен в Пловдив имам, стига ми :) От тук нататък имотите само ще растат, повярвайте ми, няма да падат. А влезем ли е еврозоната и всичко мине ли в евро...леле-майко, молете се само да си имате жилище, че ще видите какво значи майка плаче, грамофон свири :)))

2

1

преди 6 години

Това е държавата на измамниците и далавераджиите,покровителствени от мутренско-чалгаджийския кабинет на мафиот номер едно.Няма почтеност,всичко е с цел да се прецака обикновения,работещ човек.

1

11

преди 6 години

Дам.... а после МВР искали увеличение на заплатите ли ? Аз мисля,че това което искат е прекалено незначително и можем да минем без него :) С тяхните камъни по тяхната глава.