9

Анонимен

преди 6 години

Абе биткаджии,с колко самолета можете да се противопоставите на голяма държава?Гърците като си купиха 70 самолета какво?Задлъжняване за дъглго,и всеки ден нарушаване въздушното пространство от турски самолети!Има ли значение ,кой ще те пази?

8

ремонт на МИГ 29

преди 6 години

Става въпрос за самолети за тн AIR police стават МИГ 29 и МИг 23 перфектно..Да ремонтират МИГ 29 за около 0.2 милиарда живи лева и готово .това са поне 28 яки истребителя безвредни за Балканите като летящи обекти..Иначе за ненужни Грипен с е искат над 3 000 000 000 близо живи лева ограбени от народа

7

naco

преди 6 години

ДругарЮ Герджиков,какво стана с РОВЕНЕТО????

6

не ни требе грипен

преди 6 години

НАй жестоки загуби имаме от тн отбранителна промишленост.НАгли диверсанти ни нахендриха разорителни договори за доставка на оръжия на няколко държави на кредити..Кога ще ни върнат над 5 000 000 000$ кредити..

5

пънчо

преди 6 години

До СандоканКРАДЕЦ Е ЦВЕТАНОВЛАЗАРОВ Е С ОБВИНИТЕЛЕН АКТ ЗА 42 000 000 ЛВ.А КАКВО СТАВА С ПАВЛОВА

4

Ники

преди 6 години

Никой не коментира F-16, защо Eurofighter е декласиран се пита в задачата. В полза на Грипен. Интересно ми е на какво основание и какво е това дето грипен го има или може в повече. По-скоро е обратното, а цената същата.

3

Анонимен

преди 6 години

тоя е същия като Орешарски - кукла на конци

2

Анонимен

преди 6 години

Герджиков: Не е имало намек от президента за самолетите!Ах какви загрижени русофили за благото на България имало у нас. Ах, ах.

1

Сандокан

преди 6 години

Крадец !!!