17

вмро

преди 6 години

албанския език е корена на индоевропейските езици тоест най-стария език на европейския континент...доста глупости прочетох тука но за съжаление истината е че те са много честни и верни хора... ако имаш верен приятел албанец никога няма да те остави в кал, дори и да го плати с глава това пак ще те помага... но и не харесват много много да ги закачват, имат гордост и морал...

16

Анонимен

преди 6 години

Нас ни измъчват същите неща, но няма да се учудя ако Албания ни изпревари в развитието си. Те и за Румъния разправяха, че е много по-зле от нас ама сега я ги вижте колко дръпнаха напред. Нашите муТро-маЕмуно-мафЕоти като не стават така ще е.

15

Анонимен

преди 6 години

Същите като нас, само мафията им е по-добра от нашата. Друга разлика не виждам. Не броя религията

14

Анонимен

преди 6 години

"Агендата на новото правителств" даже и за преводачи не ставате, камо ли за журналисти!

13

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Щом "Дойче веле" го казва няма начин да не е истина ! :)Който си е имал работа с шиптъри знае колко пари струват гръмките евроатлантически приказки на 'Дойче веле" ...

12

Палмето

преди 6 години

Този бил някакъв си далечен братовчед на Ценко Чоков,само че още се пази в обществена тайна.Разчитат на това че не си приличат токова много по мутрите,и за това не се разгласява.Ама кат ги гледам ....та малко се позамислям.Арнаути.

11

Анонимен

преди 6 години

Тия са едно от двете най-долни племена по тая земя (араби, турци и гърци минават за селски тарикати пред тях). Същинското олицетворение на white trash -бяла ***. Отдавна са докарали комплекси за малоценност на италианската мафия. И езикът им е един грозен, противен, по-дразнещ и от иврит.

10

мунчо

преди 6 години

Все едно, чета статия за България...

9

бай иван

преди 6 години

Абе, те и за България така разправяха при кабинета ББ 1.

8

Хермън Гьоринг

преди 6 години

Така е когато запада командван от оцелелите юдеи спря Сърбия от унищожение на Албанския тумор - нека им е сега на западняците - нека по често чуват "Алах Акбар" в центъра на главните си градове.

7

Анонимен

преди 6 години

Албания е европейският Афганистан

6

Анонимен

преди 6 години

Забележете визуалното сходство на тоя с нашта тиква.

5

Притча за Балканите

преди 6 години

Велика Албания граничи с Велика Македония, Велика Гърция и Велика Черна гора. Велика Македония е между Велика България, Велика Сърбия, Велика Албания и Велика Гърция.Велика България се дели на Велика Тракия, Велика Добруджа (която е до Велика Румъния), Велика българска част от Македония и Велико Шопско.Велика Тракия се дели на Велика Бургаска област, Велика Старозагорска област и Велика Пловдивска област. Част от Велика Пловдивска област е Велика община Костандово, включваща Велико Костандово

4

Анонимен

преди 6 години

Все едно виждам Тиквата, ама все още не се е оял.

3

Поправка

преди 6 години

На книжовен български е правилно да се пише "Аджентата", а не "Агентата"!(майтап бе, някой без чувство за хумор да не се впрегне сега!)

2

Анонимен

преди 6 години

Пак държавния либерастки буламач дойче веле с гьобелсовата си пропаганда. Добре че проверих първо източника за да не си губя времето да чета статията. Не чета статии от про-мюсюлмански медии, които плюят нормалните страни и правителства и възхваляват Меркел, Макрон, гейовете, мюсюлманите и проваления мултикултурализъм. Дори Америка не приема "бежанци" и хора от "религията на мира". Това го правят само зомбитата от ЕС.

1

Анонимен

преди 6 години

Албанският Бойко Борисов.