23

Анонимен

преди 6 години

Грауфският синдром вече плъзна из цяла България! От тук на сетне - само катастрофи!

22

Анонимен

преди 6 години

в софия имате проблеми с перничани, във варна с добрич. Най-наглите и невъзпитани шофьори на пътя, дават само газ, огледала и мигач, светофари за тях са спътници на Плутон.

21

Провинция

преди 6 години

Те да бяха само от РК!!!!!!!!То вече няма софийски номера.В Младост са най-много селяцитееее.

20

Млати с винкело

преди 6 години

Кво се силат с тея лайнейки толко,а я п-оспокойно да ги карат и да си спазват правилата.Тогава няма да има катастрофи.*** са тия шофьори.Вози ми некой си вътре,я умрел,я пред умирачка и ще ми той застрашава живота и безопасността на другите по пътя? Бой с винкло по тиквата до де омекне.уинейки ша ми карат те.айде у уево

19

Анонимен

преди 6 години

Ако не е София наблизо да идвате да бачкате , ще ядете на Муро - кюмюру!

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен... минах секунди след катастрофата и да,номерът беше пернишки!!!

17

Шофьорите на линейки

преди 6 години

умишлено не пускат звуков сигнал!!!Да не се сърдят, че не са ги видяли!!!

16

Анонимен

преди 6 години

АРЕ МИНЬОРО!

15

Някой

преди 6 години

Че как ли би могло да и се размине на линейката? Щофьорът на линейката е виновен, защото си е позволил да се приближи на по- малко разстояние от 60 метра до кола с пернишка регистрация. Направо си е търсил белята този човек! Веднага да го приемат в клуб "Адреналин"!

14

Дзъ

преди 6 години

тая линейка кво си мисли.... всеки шофьор на МПС в София е желателно да се оглежда за пернишки регистации и ако няма такива наоколо да продължи движението си ... иначе ще гризат винкел

13

софиянец

преди 6 години

До Анонимена ти селянино си умник и си стой на село

12

someone

преди 6 години

До АнонименДа, има голямо значение по принцип- навиците и по-важното реакциите на шофьорите, които идват от слабо населени места или по-малки градове с по-малко на брой автомобили са значително по-занижени. Тук не говорим за присмиване,а чисто и просто за следната аритметика: по-малко коли означава по-малко ситуации и по-закърнели реакции във всеки шофьор.

11

Анонимен

преди 6 години

Важно ли е с каква регистрация е колата?

10

Анонимен

преди 6 години

перникчанина не обича да му се отнеме предимството , па и линейка да е .

9

Анонимен

преди 6 години

Е, то единият е от Перник все пак...

8

Перничанин

преди 6 години

До City of Orks5 линейки можем да имаме, ама са отредени само за столичани ;) Дали ще дойдете да се забавлявате или да подкрепяте смешните си футболни отборчета, винаги "инспектирате" лично спешната ни помощ с разкървени носове и счупени кокали.Така че е нормално да ни броят линейките, за да знаят по колко да идват, @Кракра!

7

до 4

преди 6 години

Бягаме събота и неделя извън София от такива като тебе голтаци, които сутрин в 5 часа бълвате към големия град, *** го и вечер се прибирате на село при Пена вуната.

6

Кракра Пернишки

преди 6 години

До City of OrksНе ни брой линейките! В Перник хората са много по-корави от изнежените столичанчета и на нас Спешна помощ не ни трябва. Или мреш, или сам се закарваш до болницата! Моят комшия получи инсулт и сам се закара с личния си Голф до болницата. Много по-бързо става от колкото да харчим държавни и общински пари!

5

City of Orks

преди 6 години

До Перничанинвие там имате 5 линейки бе, от които 3 не са в движение..и теорията на вероятностите не може да покрие шанса да има инцидент с линейка :D

4

Во

преди 6 години

Опа ,а ти дораслия,какъв ли шофьор си, че на мен ми писна пък от *** със СФ номера..големи сте шофьори няма що.Много културните софиенци..ако не са селията дето ви хранят живи сте умрели.Стане петък и се помъкнете да заредите фризера,нали си имате пари ?чии го дирите извън гетото софииско? Дивак ше викаш на майя си дето те е завлекла там.Селтака си ти.