22

Познато

преди 6 години

Абсолютно идентичен случай!Зелената тоалетна хартия дето я дават на Шоро-тролчетата им е обещание че са билечета за рая.*** нема толко наивни твари!

21

26

преди 6 години

Извинението е до Днес.бг и Филолог!

20

Анонимен

преди 6 години

Проверих в истински речник на БАН! Формата "воин" и "войн" е дублетна и си вземам думите обратно!Извинявайте!

19

КПП "Рай"

преди 6 години

Тези паспорти не важат за Рая

18

Анонимен

преди 6 години

Хахаха, възнаградени с ПАСПОРТ! :D Ясно е като бял ден, че емиграцията е най-висшата цел за всеки арабин, а паспортът - най-малкото общо кратно сред наградните фондове.

17

реалист

преди 6 години

Ако тези, които издават паспорти вярват в това да земат да се гръмнат, че да отидат рая. Ама не се гърмят, но подтикават други. То бива невежество... В средновековието католическата църква издавха индолгенции за рая. Тия са още в средновековието.

16

До Филолог

преди 6 години

А как е множествено число на тази дума с дублетна форма според теб? След като според теб "воин" и "войн" е с едно и също значение, то "воини" и "войни" едно и също ли е? Не се доверявай на интернет в търсене на истината! Ако ти си филолог, то аз съм мозъчен хирург.

15

Анонимен

преди 6 години

Има един журналист под прикритие, който се беше внедрил при тях, и беше коментирал "Те са още по-глупави, отколкото зли". Та можем да си направим извода колко глупави са наистина.

14

123

преди 6 години

Тези зомбита по мозъчен състав, приличат единствено на нашите русофили !

13

Анонимен

преди 6 години

Паспорт-хубаво, а виза? И без лични данни, и незаверен? Директно в ада!

12

Христос

преди 6 години

Всички джихадисти трябва да бъдат кастрирани, след това разстрелвани - като се озоват в рая заобиколени от 40 девици, няма да могат да ги *** и ще се побъркат от мъка.

11

Мюслим с мляко

преди 6 години

Паспорт за рая? хахахха Тия са още по-простти отколкото ги мислех...

10

Филолог

преди 6 години

До анонимен : 10 Трябва да те разочаровам, но двете са бублетни форми. Тоест в речта могат да се употребят както "войн" така и "воин". Пак заповядай!

9

Анонимен

преди 6 години

Двете форми са дублетни и могат да се употребяват в книжовната реч воин/войн, мн.ч. воини/войни. Те имат едно и също значение въоръжено лице в състава на армия; боец, войник. Препоръчителна е употребата на воин.

8

Анонимен

преди 6 години

Уважаеми "журналисти" от днес.бг, с риск да бъда цензуриран съм длъжен да ви уведомя за неграмотното заглавие. Някой от вас прави ли разлика между "воини" и "войни"? Определено тук става въпрос за "воини", т.е. бойци на ИД. Правя го защото съм убеден,че не е техническа грешка.Този паспорт си е направо пропуск за ада!

7

Меркел Акбар

преди 6 години

"ИД издава паспорти за рая"А аз им раздавам паспорти за ЕС. Работим в перфектен синхрон, като немска машина, както се казва.

6

Анонимен

преди 6 години

направо ще падна от стола, колко са манипулируеми и жалки членовете на ИД.Те са като роботи със зададени функции за убиване и нямат грам мозък горките.Да не забравят само паспортите като тръгнат на атентат,че току виж ги изпратили в ада

5

PD

преди 6 години

Някой знаем какво правите. Поредна реклама на ИД, от сподвижниците им от СМРАД, целяща, да взриви емоционално недоволство, в публиката, от която ще се очаква......Ще разберете друг път. Или си размърдайте мозъците.

4

.

преди 6 години

Начи няма нужда да чакат, ами може направо да се гръмнат в тиквите.

3

БГ дУпитат

преди 6 години

На наште "избранници" отдавна сме дали тескерета с които им се разрешава какво ли не, викат им депутатски карти май, а?Каква е разликата?