9

Наблюдател

преди 6 години

Войя за паметниците дето се носи, е нищо друго а отклоняване вниманието от същественото!СДС лидерите "небрежно забравиха" че точно заради тях комунистите останаха ненаказани дори за лагерите, a се превърнаха и в капиталисти! Защото същите лидери се договориха с тях да не бъдат закачани! Сега паметницити им виновни! Този вой освен това е ярка демонстрация че като нямаш капацитет да мислиш и строиш но имащ власт, рушиш! От тях може и да се печели пример Айфеловата кула, мразена някога също!

8

Анонимен

преди 6 години

Сдс е вампирясал труп, който през нощта вие и отвращава хората.

7

Do Stefko

преди 6 години

Типично по троловски, дай да рушим само. Ми какво си построил бе мойто момче? като казваш, че видиш ли комунисти са го строили си виж баба си и дядо си и партийните им книжки и ги попитай дали на времето са имали нещо против. Комунисти не са една шепа хора с които са се съобразявали всички. Народа е бил комунистически.

6

777

преди 6 години

А какво е това СДС ?

5

до :))))

преди 6 години

Просто Вepa, няма какво да се чудим.А иначе е можела да го напише малко по- правдоподобно - ***. И той тръгнал да плюе по ***, а допреди наколко месеца крепиха ***, че и министри си имаха... Единственото по- лошо от *** е гаден, пребоядисан болшевик!

4

ognyanz

преди 6 години

Генерално неизвестният седесар Иван Сотиров да събере дружинка, да ги въоръжи с чукове и да отидат да разрушат паметника. Но е сигурно, че няма да го направи, защото за това се иска труд, а не приказки пред медиите. Иначе СДС останаха в най-новата ни история като специалисти по рушенето.

3

сдс почина

преди 6 години

Ама то СДС умре. Заедно с още 6 жалки партийки едва събраха 3.20% дИформаторски блоГ.

2

Анонимен

преди 6 години

БСП се кълняха, че нямат общо с БКП и са нова партия. Как тогава искат да им се възстанови нещо което никога не е било тяхно? Или когато могат да се извлекат дивиденти може а когато не-не сме от тях (БКП).Възможността да си смениш политическият цвят не е лошо нещо само по себе си, но в България това е някак си изкривено. За всичко хубаво от предците ни сме "виновни" ние а за всичко лошо те.... и живота си продължава цветовете се менят направо са станали като едно знаме на един парад...

1

:))))

преди 6 години

Сидесар: БСП искат да...