62

факти

преди 6 години

Цялата политическа каста у нас са от един дол дренки-калпави и крадливи.Нема леви ,нема десни,единствената им цел е лично обогатяване.Българският народ им е последната грижа.Даже изобщо не мислят за него.Всички политикани от 27 години са такива.А политолози,социолози и медии са им слуги за някой и друг кокал.

61

Анонимен

преди 6 години

До Dies IraeЗавода "за части" в Пловдив е сертифициран за МиГ, това първо. Второ - Грипен е многоцелеви; и Трето за тази държава най-изгодния вариант е новия МиГ29М - също многоцелеви, за него има и изградена инфраструктура, и подготвен персонал и както в началото казах имаме сертифициран завод за потдръжка.Лошото, че няма да стане поради глупави конюнктурни съображения.

60

Анонимен

преди 6 години

До Dies IraeЗавод за грипен в бг и тогава ще се много по-евтини с бг заплати и няма и нужда от нов външен дълг в евро.

59

Dies Irae

преди 6 години

Радев може и да взима грешни решения на моменти (аз лично не съм забелязал такива), но като вземе едно решение се придържа към него, а не да си мени мнението като фурнаджийска лопата и ако незнаете в повечето случай е по добре грешно решение от колкото никакво решение и 100 години застой. Да не говорим, че поне се опитва да спира *** закони който се приемат в парламента (ако въобще отидат на работа).Служебното правителство макар и с ограничени права свърши повече работа от БСП,ГЕРБ,СДС и др

58

Dies Irae

преди 6 години

До иванМоже ли да ми кажеш какъв точно е проблема на Грипен?10 години НС и комисии към него умуват и немогат да вземат решение по толкова *** казус - Ф-18 (40 годишни, 15 ръка) нестават, да сменим 30 годишни дараци с 40 годишни такива е меко казано идиотскоЕурофайтър - първо е многоцелеви (на нас ни трябва чист изтребител) и е много скъп + поддръжката му е много скъпа.Грипен - взимаме ги нови, отварят завод за части в БГ. Какво точно не ви харесва?Че не е хамерикански, голям прас!

57

Анонимен

преди 6 години

BALGARIA IMA NUGDA OT SILEN PROKUROR I ISTINSKI NARODEN SAD S MYASTO NA IZPALNENIE NA PRISADITE ---BELENE.

56

Няма смисъл

преди 6 години

Каквото и да е управлението, ако се разчита само на данъци и чужди инвестиции никога няма да има пари в бюджета. Държава трябва да се самофинансира както печеливша компания. Нужни са инвестиции в печеливш бизнес. какво правят Китай... купуват световни марки и инвестират здраво. Какво правят арабите... имат си програма и фонд за инвестиции за да се оправят след края на петролната ера. Какво направихме ние... фалирахме всичко държавно и го продадохме за скрап.

55

Анонимен

преди 6 години

По-добре да вземем 100 самолета !

54

Анонимен до 55

преди 6 години

По добре преврат от колкото да продължаваме да се топим, благодарение на американските ни приятели.

53

Jivovliak

преди 6 години

Bg medii sa mafia.Bg partii sa mafia.Ns i ms sa mafia.Majoritarni izbori i referendumi za vseka stapka i harchene na narodni bg pari zanapred. Ste izgorim partizanskata mafia.

52

Анонимен

преди 6 години

В България е в ход акгтивно КГБ мероприятие - пълзящ проруски преврат !

51

Факт

преди 6 години

За да стане България президентска република са необходими толкова сложни процедури,че не си струва да говорим по темата.Сегашната сила на президента се свежда до служебното правителство.А ако в НС има стабилно мнозинство не от неговата партия, е направо безгласна буква.Естествено,ако има качества,може да бъде някакъв морален коректив,но нищо повече.Болката на Боце е в това,че някой е значително по-популярен от него и стои доста по-авторитетно.Мъка.....

50

Електричар

преди 6 години

Ами може и президентска република.Няма проблем.Само ако бат'Бойко е Президент.

49

иван

преди 6 години

Радев още в началото започва зле , но това бързане с Грипена е много подозрително , защо избърза да преговаря докато служебното е на власт , май са мислели че изборите са им сигурни !!!!

48

анонимен

преди 6 години

след като начело на държавата стой лице който хората наричат ТИКВАТА,какво да очакваме,той гледа само собствените си селендурски интереси.

47

Анонимен

преди 6 години

Сутринта Е. Захариева в прав текст си каза, че за нищо не стават. Всички помним как се хвалеха "колко работни" били в НС - колко закона, пък поправки на закони и прочие били приели. Пък Катето сутринта каза, че като погледнела закон и веднага виждала проблеми в него. Но иначе много били компетентни и експертни при съставянето на бълвоча и гласуването му... Но така че, когато властта се държи от хора, подкрепени от 1/6 от избирателите, т.е. най-тъпите измежду тъпите

46

Dies Irae

преди 6 години

До АнонименНе го харесват - последните парламентарни избори са нелигитимни - под 50% избирателна активност от 6 мил. той има 32% което прави 16% от гласоподавателите. Та къде точно му е легитимността и кой го харесва? Хората показват, че не искат тези лица повече! По какъв по ясен начин да се заяви, че искаш промяна като правителството представя по малко от 20% от населението?

45

Анонимен

преди 6 години

Президентска република няма нужда да сме, хубавото е, че имаме достоен президент, който стои сериозно, а не, като онзи герберски ***. Жалко само, че на чело на държавата ни е, един изключително *** и ментално ограничен човек, който незнайно, как се харесва на масите от народа, но и те явно не си ползват сивото вещество, та да ставаме за срам в Европа и държавата ни да върви към все по-голямо дъно във всяка сфера.

44

Анонимен

преди 6 години

До на чуждитеА дали нема купени депутати до сега?Защото си личи отдалече.

43

на чуждите

преди 6 години

на чуждите разузнавания им е по-евтино и бързо да купуват един човек от колкото много депутати и затова напъват за президентска република, елементарно