13

Анонимен

преди 6 години

крайно време е да се появят организации,защитаващи правата на българите.Просто нуждата крещи!!

12

Анонимен

преди 6 години

ех,българи,защо миришете на къпано на сaпун и дезодорант. къде,къде е по-фреш да миришеш на камили и родната пустиня , по-натурално е някак си !

11

Турци, арменци,

преди 6 години

власи, евреи - всички тези малцинства у нас ходят на училище, работят, плащат данъци и спазват законите. Сами си строят или си купуват жилища с кредит, който прилежно изплащат. Раждат толкова деца, колкото могат да изхранят и си ги възпитават у дома, не ги захвърлят по сиропиталища.Само едно единствено малцинство вечно реве, че някой му е длъжен да му дава блага наготово. И от докопаното наготово, ако е ядене и пиене - употребява го по предназначение. Всичко останало съсипва и реве за още!

10

Жилищна сграда сПари

преди 6 години

от ЕС за уязвими малцинствени групи -Идеята може да е добра, но у нас се прави така, че вместо да се търси начин да се изкоренят причините, поради които съществуват такива групи, всъщност на дело се поощряват най-различни извращения!Вместо съд и затвор за педофилите, отнемане на децата от родители под 18 г. (както се практикува в някои западни държави) и настаняване на рано навирилата опашка мома в изправителен дом, ние ще им даваме апартаменти за награда!За работещите българи - ядец!

9

Анонимен

преди 6 години

Поощряването на слабо цивилизовани групи се финансира отвън и се провежда от подкупни елементи с цел унищожаване на държавността. Това е не само у нас, но тук е по-безогледно.

8

Тато из Правец

преди 6 години

Ромите са наши братя ! Те са един скромен,работлив и честен народ !!!

7

Анонимен

преди 6 години

Турци, арменци, македонци , гагаузи, румънци, белогвардейци ... Малцинства да искаш - и всички имат правото да работят , да ходят на училище, да си плащащат здравните осигуровки дори да са безработни.

6

Анонимен

преди 6 години

Това е явление от години, старателно прикривано от полиция, медии, парламент.

5

Анонимен

преди 6 години

Вегетарианци/вегани и другите му производни от кога са малцинство? Как така се редят до дискриминираните? Къде точно с им нарушени правата и с какво? Че сме дискриминирани от така наречените роми е ясно. Какво да се прави, лесно за манипулиране и използване по време на избори - важна стока. Ром, куче и бежанец да си в България. Такива грижи мащехата ни не полага за нас.

4

бай Петко

преди 6 години

Само бай Тошовата милиция се справяше с ци...те !

3

Анонимен

преди 6 години

Защитават се роми, гейове, вегани, всякакви други малцинствени групи, но не и обикновения и нормален Българин.Премахването на всички НПО като БХК, работещ против България ще даде резултат в защитата на обикновения Българин.

2

zeus

преди 6 години

Нищо не се е обърнало, много отдавна работещият и плащащ данъци бял човечец е най-дискриминиран!

1

Анонимен

преди 6 години

Дискриминацията на етнически признак се "обърна" някъде преди около 15 години, особено в малките градове и селата. Вярно е, че преди това имаше етап, където ромите бяха по-ощетеното малцинство, а и тогава все още имаше действащи "скинхедс"/днешните футболни хулигани са много далеч от тях/. Някъде по времето на Сакскобургготски започна да се говори надълго и нашироко за "ромско включване", там някъде и НПО-тата взеха да надигат вой. Изтъркаля се едно поколение и ромите се почувстваха недосегаеми.