11

Анонимен

преди 6 години

Цялата площ на БГ е 111 хил.кв.км-равнини,планини,реки и т.н., която се "пази" от около 60 хил.полицаи ,300 хил. частни охранители и още 600 хил. държавни и партийни "слуги" на народеца.На по-*** български език това означава,че в правоъгълна координатна мрежа на всеки 1420 метра -от изток на запад и от север на юг -трябва да стоят по един полицай,5 охранителя и 10 държавни и партийни "слуги"! Само 16 парчета във всеки квадрат с размери 1,5 на 1,5 км !Явно трябва помощ от Еврабийския съюз!

10

Новнина от днес

преди 6 години

Днес поредния анаболен гангстер налетя на бой на възрастна жена и незрящи туристи в несебър... поредното доказателство че трябва да си пълен мазохист да отидеш на почивка на нашето море.

9

Borer

преди 6 години

Nema morska policia za lodkite, jetovete,...:(((

8

Omes

преди 6 години

Nema parkomesta s senki...:(((

7

Анонимен

преди 6 години

Стойте си в турция и не се връщайте мекотели. Ами то нашето крайбрежие е много по-малко като територия, за да се сравнява с Гърция и Турция. И въпреки това има възможност за спокоен, неспокоен и всякакъв вид туризъм. Ама не - дай му на *** да се оплаква.

6

Пиша ви

преди 6 години

Пиша ви от Турция. Сойдохме малко на 5* хотел да си починем. Елате да видите засмян, трудолюбив млад персонал, свалям им шапка.Обслужването е като за 7*, меко казано се държат с мен все едно съм президента. Всичко е кълтуно, организирано, храната е супер и се притесбявам жената да не качи някое килце.Чудя се какъв мазохист трябва да си да ходиш на нашето Черноморие при абсолютна мизерия, мръсотия, тикви и персонал който просто мрази да работи.

5

Анонимен

преди 6 години

Кои са нарушителите в Слънчев бряг пияните шведи ли едва ли ,защото има узаконен алкохолен туризъм и ние трябва да сме доволни за развитието на туризма у нас .В края на сезона слушаме как бил успешен т.е колко много алкохол са изпили

4

Анонимен

преди 6 години

В България изчезнаха стотици градове и села, а простия народ го лъжат, че проблема са 1-2 месеца пияни туристи ограничени до централната улица в Слънчев бряг.

3

аз

преди 6 години

и кой ходи в българските курорти,че ми е интересно.В момента сме в порто куфо-няма триколки,няма милиционери.скъпи съграждани,вече сме 2017г-кой ходи в българия на море.стегнете се и забравете че не знаете езици-това няма значение.зарежете тази *** в българия.парите са същите но ги давате с кеф.Осъзнайте се.Какви бойко борисовци,николиноангелковци,чадъри концесии плажни и прочее други глупости.

2

Анонимен

преди 6 години

И ся кво ще правим?Кво работиш?

1

почивка в гърция

преди 6 години

Киртаци, в гръцките курорти няма пукнат милиционер, а пък 1000 пъти по споконо? как става? Много лесно става, хората дето се стрелят за Наркомясто са в затвора. Затова докато контингента е на свобода кОрорта ще запада все повече...